Magazin > VIP
49 ogledov

Mirela starejšega sina še ni videla

Big Brother Saša Despot
Zmagovalka Big Brotherja, Mirela, čaka, da jo starejši sin spet spusti k sebi.

Kraljica Slovenije, kot so poimenovali letošnjo zmagovalko Big Brotherja Mirelo, je takoj po prihodu domov v objem stisnila mlajšega sina, starejšega, ki ga ima z drugim moškim, pa še ni videla. "Piševa si SMS-e. Z očetove strani je pritisk. Prikazna sem kot najslabša oseba. Vem, da sem svoje materinske dolžnosti opravljala tako, kot je treba. Da pa o tem sodijo ljudje, ki ne vedo, kakšna sem s svojimi otroki, se mi zdi skrajno neprimerno in boleče,“ je za Žurnal24 povedala Mirela in dodala, da jo je sin Gašper prosil, naj malo počaka in naj mu da čas.

"Pustim ga pri miru zaradi šole, ker mu ne želim povzročati stresa. Povem pa naj, da ga v šoli zaradi šova niso zbadali. To sta mi povedali moja sestra in teta, ki delata na njegovi šoli. Problem je doma. Njegov oče in žena sta ga prepričala, da se je zgodila sramota. Normalno, da mu je težko. Vsakemu otroku bi bilo, če ima mama odnos pred kamerami. Morava se usesti in pogovoriti. Dovolj razumen je, da bo razumel.Verjamem, da se bo dobro izteklo. On je mene čakal, ko sem bila v šovu, zdaj bom pa jaz njega. Nič ne zamerim, ponosna sem nanj. Očitno nisem tak slab človek, glede na to, da sta moja otroka tako 'fejst'."

Komentarjev 16
  • Janez_53 10:37 18.junij 2016.

    Takšni ženski bi morale biti odvzete roditeljske pravice! Ubogi otroci, ki morajo to prenašati, kajti zagotovo jim bo pustilo travme.

  • Harrison 07:41 18.junij 2016.

    Reče se pimpek. In ta tebe j...e v glavo, šupljo, purgersko in nekulturno.

  • KOJAK 20:36 17.junij 2016.

    Zato ker slovenceljne zanima sranje BB in ne MAsterchef, tam ni blo komentarjev tukaj pa slovenčki izlivajo svoje frustracije... samo preberi komentarje.