Magazin > VIP
178 ogledov

Mirela: "Take poroke Slovenija še ni videla"

mirela lapanovič Facebook
Mirelina pozornost je popolnoma usmerjena na poroko, ki se hitro bliža. Povedala nam je vse o obleki, zaupala, kdaj se bo poročila in presenetila, ko je povedala, kdo ji je čestital.

Mirela Lapanović bo čez nekaj mesecev postala Mirela Laharnar. Njen dolgoletni partner Andrej, s katerim sta se vmes za nekaj mesecev razšla, jo je pred nekaj dnevi zaročil. Mirela, ki zase prizna, da je večni romantik, je popolnoma navdušena, saj si končno lahko kupi sanjsko poročno obleko.

Bela barva ni samo za svetnice

"Nenehno probavam obleke, jih iščem na različnih spletnih straneh in sem trenutno pozabila na vso drugo modo. Ne kupujem nič več, samo še obleko iščem!" nam v smehu pove Mirela in doda, da bi za obleko odštela največ 1000 evrov. Zmagovalka Big Brother si želi obleke, ki bi spredaj imela čipko, zadaj pa hrbet, odprt vse do zadnjice: "Grdo mi je, če ima nevesta dekolte, to mi ni elegantno."

mirela, andrej | Avtor: Facebook Facebook
V smehu doda, da je bela njena najljubša barva in da ji je vseeno za komentarje, ki jih bo morda dobila: "Bela je moja najljubša barva. Tudi v Big Brother sem vstopila v beli barvi in mi je prinesla srečo. Vseeno mi je, če bodo govorili, da nisem svetnica in da nosim belo obleko. Veste kaj! Tudi Kim Kardashian se je trikrat poročila in vsakič v beli barvi."

Tiara, izdelana samo zanjo

Pove, da ima veliko težav pri iskanju čevljev, saj ji ni noben par všeč, a da se je že odločila, da si bo privoščila manjši modni dodatek. “Želim si dati izdelati majhno tiaro, ki bo samo moja in bi jo imela na glavi namesto vlečke.” Poroka, ki bo v mesecu aprilu ali maju, bo na Primorskem in bo, kot pravi sama, takšna “kot je Slovenija še ni videla ali doživela”. Doda, da si pri svojih 40. letih zasluži imeti popolno poroko.

Dobrodelnost, Damjan Murko in slovenski oblikovalci

Mirela si bo obleko kupila, saj bi rada z njo nekaj še naredila, ko bo poroka mimo. "Rada bi jo prodala na dražbi in denar dala v dobrodelne namene za ogrožene otroke ali kaj podobnega. Mogoče pa jo obdržim in jo podaril dekletu svojega sina, ko se bo kateri od njiju poročil." Pove, da bi z veseljem sodelovala s katerim od slovenskih modnih oblikovalcev: "Všeč mi je David Hojnik, on mi je fantastičen. Ali pa Nina Šušnjara in Maja Ferme. Ampak bomo videli, morda se pa kdo sam javi!"

Kar pa se organizacije poroke tiče, pa zmagovalka šova pravi, da so ji nekateri predlagali Damjana Murka: "Sploh nisem vedela, da se s tem ukvarja in baje je zelo dober pri tem! Samo vem, da ima te svoje koledarje in da je odličen samopromotor. Damjan mi deluje zelo zabaven! Z vesejem bi se dobila z njim in ga povprašala, koliko stane, kako bi on organiziral poroko …"

Komentarjev 8
  • gornik 22:40 24.november 2016.

    Neka brezvena teta, ki jo nobeden ne pozna. Neka povprečna baba.

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 15:50 24.november 2016.

    A je to ženska ali transvestit?

  • ode 08:59 24.november 2016.

    Prava maškara. Kaj ni sedaj čas parkeljnov?