Magazin > VIP
60690 ogledov

Mirela zapustila zaročenca, sedaj jo osvaja nekdo, ki je "svetovno znan"

mirela lapanović Instagram
Po več letih zapušča Črno goro.

"Moram sporočiti, da sem srečna in ponovno samska. Srečna! Imam novo simpatijo, a tokrat se ne bom odločila za zvezo, le za poroko. Srečna sem in le to šteje, le srečna sem produktivna in polna življenja, a ne obžalujem ničesar, le dojela sem, da ni bilo to to. Spoznala sem nekoga, ki me je popolnoma očaral, je znan javnosti v Srbiji in nekdo, ki je osvojil mojo pozornost. Ženska, kot sem jaz, potrebuje moškega, ki je svetovljan, uspešen, močan v vseh pogledih," nam je sporočila nekdanja zmagovalka šova Big Brother, Mirela Lapanović, ki je razdrla zaroko z moškim, ki jo je negoval, ko je zbolela za korono, in s katerim je načrtovala selitev na Švedsko. "Če bi bil pravi, me nekdo drug ne bi mogel osvojiti. Sedaj pristajam le na poročni prstan z diamantom. Cenim se in zase si želim le najboljše. Ko začutiš, da ni pravi zate, je čas, da odideš," še pravi Mirela, ki si želi poroke na Maldivih. "Trenutno sem samska, a imam osvajalca, ki je svetovno zelo poznan," je še dodala.

Sedaj jo čaka še ena prelomnica. Po več letih življenja v Črni gori se seli v Beograd. "Sem državljanka Evrope, vidim se na Azurni obali, kjer sem preživela poletje 2019," nam je še zaupala.

mirela lapanović Magazin Vsi moški Mirele Lapanović
 
Komentarjev 10
 • Zdravapametnadopustu 21:51 28.maj 2022.

  Pa saj ona zapusti zaročenca vsak mesec. A hoče doseči svetovni rekord v zaročanju? Nekoga spozna, pa je že zaročena...Jaooo.

 • Avatar Anion6anion
  Anion6anion 19:49 28.maj 2022.

  Ostarela striptizeta dela reklamo ker je nihče več ne povoha. Itak je vsa plastična in plastika ni več v trendu

 • Blaster 19:06 28.maj 2022.

  K na 2