Magazin > VIP
102 ogledov

Mirelina sestrična razkrila umazane podrobnosti

Mirela Voyo/ zurnal24.si
Mirelina sestrična Ivana pravi, da so se družinske bojazni uresničile.

"Preden je šla v šov, smo ji rekli, da naj počne, kar želi, samo da ne gre do konca, vsaj zaradi otrok ne. Starejši sin živi v majhni vasi in to se vse razve, mlajši šova sicer ne spremlja, a jo zelo pogreša, ravno včeraj sem bila z njim," je povedala Mirelina sestrična Ivana.

"A je naredila prav to. Njena mama je osramočena, videla je, kakšna je Mirela v resnici in je ne želi več videti. Nihče v družini ne želi več imeti stikov z njo. V preteklosti je že šla z mlajšim, a je hitro videla, da ji ne more ponuditi toliko kot Andrej. Ko se bo to poleglo, bo Andreja še prosila, če se lahko vrne, saj nima kam, je brez vsega," pravi Ivana in dodaja, da si Mirela bolj kot denarja želi slave: "Ona je že od nekdaj taka. Za slavo bi naredila vse, ni ji važno, ali se o njej piše pozitivno ali negativno, samo, da se piše. Mislim, da je Marka le izkoristila, saj mi je, preden je šla v šov, rekla, da se bo zgledovala po zmagovalki hrvaškega BB-ja Marijani, ki je ravno tako mamica in se je zapletla v afero z mlajšim."

Komentarjev 14
  • Jagijagi1 16:56 21.marec 2016.

    Z vsem spoštovanjem do žensk! Ampak če imaš tako babo potem ti ne preostane drugega!

  • hubertfast 09:42 21.marec 2016.

    Ta Mirela je sramota za ženske. Kakor sem pa slišal je Andrej vse njene stvari že odnesel njenim staršem, ki pa tudi pravijo, da pod njihovo streho nima kaj iskati.

  • Ronald Reagan 08:37 21.marec 2016.

    Hmmm...meje so odprte...mirno lahko spakiraš.