Magazin > VIP
1586 ogledov

Mlada zvezda: Je s to objavo napovedala svojo smrt?

Goo Ha-ra Profimedia
Glasbeni svet je pretresla še ena prezgodnja smrt.

Zvezdnico K-popa, Goo Hara, so mrtvo našli v nedeljo zvečer na njenem domu v premožni soseski Seula. Vzroka smrti še niso razkrili, si je pa 28-letnica v začetku leta poskušala vzeti življenje, zato mnogi predvidevajo, da je naredila samomor. 

Sulli Magazin Črn posel: Vse več smrti mladih zvezdnikov

Dan pred svojo smrtjo je mlada glasbenica na Instagramu objavila svojo fotografijo s pripisom: "Lahko noč."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

잘자

A post shared by 구하라 (@koohara__) on


Goo Hara se je ravnokar vrnila s turneje na Japonskem, s katero je proslavila svojo vrnitev na velike odre, pred nekaj tedni pa je sprožila kampanjo proti spletnemu nadlegovanju, ki ga je po poskusu samomora okusila na lastni koži.

K-pop ni le v Južni Koreji fenomen. Mladi glasbeniki imajo oboževalce po vsem svetu. A ta posel je težak in je že zahteval smrtne žrtve. Nazadnje so svetovni mediji poročali o samomoru nekdanje pevke dekliške skupine F(x) Sulli, ki je dočakala le 25 let. 

Mikrofon Magazin 28-letno glasbenico našli mrtvo na njenem domu

Kaj vse se dogaja v svetu K-popa, lahko preberete TUKAJ, v Južni Koreji pa veliko težavo za te mlade zvezdnika predstavlja tudi pogled družbe na duševne bolezni, o katerih je še vedno tabu govoriti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.