Magazin > VIP
45978 ogledov

Mlada zvezda o tem, zakaj se je odpovedala službi na POP TV: Vsak dan sem jokala

kaya solo Youtube
Sprejela je zelo zrelo odločitev.

Kajo Kočevar predvsem mlajše generacije poznajo pod umetniškim imenom Kaya Solo. Mladenka spada med najbolj uspešne YouTube ustvarjalce pri nas. Na tem kanalu ji sledi več kot 37,6 tisoč ljudi, na Instagramu celo več kot 47 tisoč.

Kaya je tudi prva zmagovalka spletnega resničnostnega šova Joonglaa Star in ena od zvezd kanala Joonglaa, ki z videi zabava in izobražuje mlade. 

Naša mlada spletna zvezda pa je sedaj objavila video, v katerem je spregovorila o svojem delu in o razlogih, zakaj se je po šestih mesecih odpovedala delu novinarke na Pop Inu.

Kaja, ki ji je dovolj komentarjev, da nič ne dela, ima že dve leti status samostojnega podjetnika in živi od ustvarjanja video vsebin. Njeno delo je razgibano, zahteva veliko organiziranja in se mnogokrat ne konča ob 15. ali 16. uri, ampak se zavleče v večer. Ustvarjati zabavne in privlačne vsebine pa ni vedno preprosto in zahteva veliko predanosti in časa. Ljubezen do tega dela pa je bil tudi eden od glavnih razlogov, da se je odpovedala službi na POP TV.

"Zadnje pol leta sem imela službo na Pop Inu. Ni se obneslo. Ne bom šla v podrobnosti. Zame se ni obneslo zaradi mojega duševega zdravja in ker sem želela obdržati ta svoj posel, ki sem ga gradila zadnjih pet let. Pač že od prej, kot sem zgradila svoj YouTube kanal. V teh šestih mesecih se nisem mogla usesti in posneti videa, do katerega bi čutila strast. Do tega dela nisem več čutila strasti, ker sem bila tako mentalno izmučena od vsega drugega. Kljub temu je šlo za lepo izkušnjo, veliko sem se naučila in zelo sem hvaležna, da sem imela to priložnost. Nisem pričakovala, da mi bodo na koncu moj YouTube kanal in sodelovanja toliko več pomenili, pa tudi ne, da te stvari od mene zahtevajo toliko energije, kot jih. Več o tem nimam za povedati. Že prej sem povedala, da sem imela težave s socialno anksioznostjo. Veliko je bilo organiziranja in dogovarjanja z moje strani, in to z različnimi ljudmi, ki jih ne poznam. Moja socialna anksioznost tega preprosto ne zmore. Ves čas sem bila napeta. Zadnji mesec v službi sem po mojem vsak dan jokala. Vsak dan, preden sem morala v službo, sem se doma sesula," je povedala. 

Več v videu!

 

 

Komentarjev 6
  • Boschtjan Zupanchich 06:18 05.november 2022.

    Tooooooolk Praznega Blebetanja v 10 + minutah, za samo en ali dva stavka ki bi pojasnila Razlog odhoda iz Pooptv-ja !!! ! !!! Bolnica Franja in Pooptv so kar podobne mrtve duše na kupu, ja ....

  • Ender3 16:24 04.november 2022.

    Kakšna zvezda neki, Poptv se jo je znebil, sedaj pa izgovore išče drugje.

  • Avatar pantani
    pantani 11:04 04.november 2022.

    Bolano!!!