Magazin > VIP
63 ogledov

Modric ni dobila od Deppa, ampak ...

Amber Heard, Johnny Depp FameFlynet
Je Amber Heard res lažnivka?

Amber Heard modrice Johnny Depp | Avtor: Profimedias Profimedias
Ločitev, udarci, izsiljevanje. Hollywood se pripravlja na eno najbolj umazanih ločitev vseh časov.

Amber Heard, s katero je bil igralec Johnny Depp poročen 15 mesecev, trdi, da jo je zvezdnik psihično in fizično maltretiral. Od sodišča je zahtevala prepoved približevanja, ki jo je tudi dobila, saj je na obrazu nosila domnevni dokaz za svoje navedbe – veliko modrico.

Depp se na govorice ni odzval, se je pa javil njegov prijatelj, ki pravi, da je Amber Deppa izkoriščala in izsiljevala. Tudi igralčevi nekdanji partnerki sta povedali, da zvezdnik ni nasilen. To trdi tudi njegova 17-letna hči Lily-Rose.

Vedno več je tudi dokazov, da se Depp svoje žene ni lotil z mobilnikom. Dva varnostnika, ki sta bila med prepirom z njima, sta povedala, da do napada ni prišlo in da sta igralca stala vsaj šest metrov narazen. Policija, ki jo je poklicala Amber, pa je v poročilu zapisala, da ni bilo znakov nasilja oziroma kaznivega dejanja.

Zanimiv je tudi podatek, ki je sedaj prišel v javnost. Amber naj bi modrico, za katero krivi moža, dobila na žuru s prijatelji. Fotografijo z zabave je objavila na družbenem omrežju, a jo pozneje hitro izbrisala.

Depp naj bi svojo plat zgodbe razkril v intervjuju. Odvetniki so mu to sicer odsvetovali, a druge poti verjetno res ni. Slabe novice so namreč že načele njegovo kariero. Njegov zadnji film je v kina namreč privabil veliko manj gledalcev, kot so pričakovali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.