Magazin > VIP
5595 ogledov

Moškim krati spanec: Nives pokazala, kako raztegljiva je

Nives Celzijus Instagram
Pri 42 letih v hudo dobri formi ...

Hrvaška pevka in igralka Nives Celzijus, ki je znana po razkazovanju svojih pregrešnih oblin, je svoje oboževalce razgrela s posnetkom, na katerem je naredila popolno špago in to z zaobljeno zadnjico obrnjeno proti objektivu. V pajkicah kožne barve, v katerih je videti, kot bi bila gola, se je raztegovala na stadionu Dinama in navdušila oboževalce. Za 42 let res ni slabo!

A zapeljiva Nives ni vedno videti tako popolno, nedavno je objavila video, kako je videti ob nedeljah videti v razvlečenih oblačilih, ko pripravlja kosilo in pripisala: "Nedeljski realizem. Ali ste vi videti boljše ob nedeljah?" 

Očitno pa nad Nives niso navdušeni vsi. Da o pevki nima lepega mnenja, je že leta 2021 dala vedeti najbolj slavna prodajalka sadja na Balkanu, Kristina Mandarina. "Ne primerjajte me z osebami, ki živijo in molijo za vsak članek. Toliko iz moje strani," se je razburila Kristina in kasneje tudi objavila fotografijo, na kateri je Nives v podobnih kopalkah kot ona in pripisala: "Profesionalec in amater."

Komentarjev 1
  • Pierre 13:26 26.januar 2024.

    Ja zelo je nategljiva!!!! Kokoš!!!!!

Sorodne novice