Magazin > VIP
16 ogledov

Murko bo očka!

murko_ maja_petkovsek_310309 Žurnal24 main
Štajerski slavček Damjan Murko je potrdil govorice, da z Majo pričakujeta otroka. Njegova izbranka je pred dvema dnevoma opravila test nosečnosti, ki je bil pozitiven.

Damjana smo poklicali, toda o nosečnosti nam na začetku ni hotel povedati kaj dosti. "Zelo zgodaj je govoriti o tem. Dokler ni novica potrjena s strani Majinega ginekologa, bi zelo težko govoril o tem," se je poskušal Damjan izmuzniti, na koncu pa je le priznal, da je Maja test nosečnosti že opravila in da je bil ta pozitiven.

"Test je Maja opravila pred dvema dnevoma, ampak saj veste, kako je s temi testi," je bil Damjan malce v zadregi. Priznal je še, da sta si otroka že kar nekaj časa prizadevala spočeti in si ga močno želita.

O spolu otroka nista razmišljala
"Zaenkrat o tem še nisva razmišljala," je Damjan v smehu odgovoril na vprašanje, ali si bolj želita fantka ali punčko. Prav tako je dejal, da imena za otroka nimata izbranega in da nas bo obvestil takoj, ko bo ginekolog potrdil Majino nosečnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.