Magazin > VIP
93825 ogledov

Na cesti včeraj ugasnilo življenje našega glasbenika

Sveče A. Š.
"Nikoli več ti ne bomo rekli 'Žarko... zaropotaj!"

Včeraj smo poročali o hudi nesreči, ki se je zgodila v križišču za naselje Satahovci na cesti od naselja Krog v smeri Tišine. Voznik osebnega avtomobila je zavijal levo v smeri naselja Satahovci in odvzel prednost vozniku mopeda. 60-letni motorist je umrl, zoper 28-letnega voznika osebnega avtomobila bo po vseh zbranih obvestilih podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Sedaj se je razvedelo, da je bila nesreča usodna za Žarka Sreša, člana skupine D'Kwaschen retashy, ki se je od njega poslovila na družbenem omrežju. "Z neizmerno žalostjo v srcu vam sporočamo, da je včeraj tragično preminul Žarko Sreš. Žarko je bil spoštovan in ljubeč mož, oče, sin, brat, prijatelj in član skupine D'Kwaschen retashy. Hvala za vsa izrečena sožalja in hvala vsem, ki stojite družini ob strani v teh težkih trenutkih. Nikoli več ti ne bomo rekli: 'Žarko... zaropotaj!' Pa vseeno boš za vedno z nami. Radi te imamo!"

Družini in prijateljem izrekamo sožalje. 

 
Komentarjev 1
  • Tara_Farrell 16:02 16.junij 2022.

    Google zdaj plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro za spletno delo od doma. Moja zadnja plača je znašala 18.537 $ od tega lahkega in preprostega dela. To je neverjetno in dobički so neverjetni. ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦