Magazin > VIP
96 ogledov

Na dan ločitve pred vilo avstrijskega milijonarja policija

Cathy in Richard Lugner Profimedias
Pa se je končal eden najbolj razvpitih zakonov pri naših severnih sosedih.

Včeraj sta se ločila gradbeni mogotec Richard Lugner in njegova 57 let mlajša žena Cathy. Par že nekaj tednov polni časopisne strani, saj je Cathy javno povedala, da je v zakonu nesrečna in se proti moževi volji prijavila v nemški Big Brother slavnih, kjer z izjavami o  zasebnem življenju ni skoparila.

Kot poročajo mediji, je Cathy včeraj sodišče zapustila v solzah, ki pa se bodo verjetno zelo hitro posušile. Lugner je po podpisu dokumentov povedal, da bo Cathy dobila hišo, poleg tega pa bo lahko obdržala avtomobil znamke Porsche, poroča Blick. Ali bo dobila tudi denar, pa ni povedal.

Preden sta se sedaj že nekdanja zakonca odpravila na sodišče, pa se je pred njuno vilo menda odvijal pravi cirkus. Cathy se je dopoldne oglasila pri možu, o čem sta se pogovarjala ni znano. Svetlolaska naj bi nato zaradi medijskega pompa pred hišo poklicala policijo, ki pa informacije časnika Krone ni potrdila. "Ni pa izključeno, da se je policijski avto, ki se je peljal mimo, ustavil, ker so opazili novinarje,“ so še dodali za revijo Bunte.

PREBERITE ŠE:

Vojna napoved? To je objavila 57 let mlajša žena avstrijskega milijonarja
Avstrijski milijonar: 57 let mlajši ženi počil film

 
Komentarjev 1
  • tomaz 12:50 01.december 2016.

    Že od daleč je jasno zakaj se je sploh poročila s starim dedcem...tu gre po tem sistemu, če daš malo si dober, če daš veliko, si boljši kot vsak ta mlad, če pa nič ne daš si pa slinast starček...važen ...prikaži več je samo bankomat in ne starec....no pa kaj bi o tem, saj vsi vemo za kaj se gre v tej zgodbi...