Magazin > VIP
31576 ogledov

Na dan prišel zapis Meghan Markle o poroki princa Williama. Kate ne bo vesela!

meghan markle, kate middleton Profimedia
Kar je bilo enkrat na spletu, tam tudi ostane ...

Vojvodinja Meghan je večkrat izjavila, da pred poroko s Harryjem o kraljevi družini ni vedela veliko. Trdila je celo, da na spletu ni brskala za informacijami o svojem soprogu, ko sta bila še v fazi spoznavanja. Jo je pa očitno zanimala poroka Harryjevega brata Williama ...

Preden je Meghanino srce osvojil princ z Otoka, si je Američanka kruh služila kot igralka, pisala pa je tudi blog The Tig. Tega je, ko se je razvedelo, da se dobiva z modrokrvnežem, ugasnila, a zapisi, ki so bili nekoč na spletu, zares ne izginejo nikoli. 

Tako so se mediji dokopali tudi do objave o Williamovi poroki s Kate leta 2011, na katero je zvezdnica gledala skeptično. Komentar na dogodek, ki so ga spremljali po vsem svetu, je objavila tri leta pozneje. Pozornost, ki je je bila poroka deležna, jo je iritirala, tako kot tudi odziv odraslih žensk, ki so v poroki videli uresničitev svojih "sanj iz otroštva", ko so si vse želele biti princese. Med njimi je bila tudi Meghan, a igralka je imela drugačno vzornico - sestro animiranega superjunaka He-Mana, She-Ra, princeso moči, upornico z mečem. "Ne gre za Pepelko," je povedala o svoji ikoni iz otroštva. "Zdi se, da se odrasle ženske te otroške fantazije oklepajo. Mislijo le na pomp in okoliščine kraljeve poroke in neskončne pogovore o princesi Kate," je zapisala.

Pomp, ki je spremljal njeno poroko, pa je očitno ni motil, je pa na lastni koži spoznala, da življenje na dvoru ni pravljično. 

 

 

Komentarjev 1
  • Ender3 11:35 06.november 2023.

    Smo pa bralci toliko bolj neveseli prispevkov tega avtorja..