Magazin > VIP
768 ogledov

Na prodaj hiša, ki je bila leta 2022 usodna za priljubljeno igralko

anne heche Profimedia
Anne Heche je dočakala le 53 let.

anne heche | Avtor: Profimedia Profimedia
Igralka Anne Heche se je 5. avgusta 2022 ob 10:56 v Los Angelesu z avtomobilom pri veliki hitrosti zaletela v hišo. Njeno vozilo je zagorelo. Čeprav so gasilci na kraj nesreče prispeli v petih minutah, je igralka v gorečem vozilu sedela 45 minut, saj sta reševalcem delo oteževala gost dim in močan ogenj.  

Zvezdnica je na 12 odstotkih telesa utrpela opekline druge stopnje, 40 odstotkov njenega telesa pa je bilo prekritih z opeklinami prve stopnje. V njenih nosnicah in ustih so našli saje. Mrliški oglednik je ugotovil, da so bile zanjo usodne "poškodbe zaradi vdihavanja dima in visokih temperatur" ter zlom prsnice, zaradi česar je bilo "verjetno dihanje, ko je bila v avtu, boleče". Umrla je nekaj dni po nesreči. 

Hiša, v katero je trčila igralka in stoji v predelu Mar Vista, je sedaj na prodaj, zanjo pa bo treba odšteti 1,3 milijona dolarjev. Nepremičnina, ki se lahko pohvali s tremi spalnicami in tremi kopalnicami, je bila po nesreči potrebna popolne prenove. Lastnik je hišo začel prodajati že februarja. Takrat je zanjo zahteval 1,49 milijona. Ceno je sedaj že drugič spustil, poroča TMZ. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.