Magazin
11712 ogledov

Umrla je Anne Heche

Anne Heche Profimedia
"Danes smo izgubili našo svetlo luč, prijazno in nadvse veselo dušo, ljubečo mamo in zvesto prijateljico," so se od nje poslovili bližnji.

Kot smo že poročali, se je 53-letna filmska igralka Anne Heche 5. avgusta v Los Angelesu hudo poškodovala, s svojim mini cooperjem se je pri visoki hitrosti zaletela v hišo. Po nesreči je avto zagorel, zagorela naj bi tudi hiša, v katero je priletela. Gasilci so potrebovali skoraj 30 minut, da so igralko rešili iz avtomobila.  Ameriški mediji poročajo, da naj bi bila v času nesreče pod vplivom kokaina. Čeprav je bilo njeno stanje stabilno, se je to spremenilo in je poškodbam podlegla.

"Danes smo izgubili našo svetlo luč, prijazno in nadvse veselo dušo, ljubečo mamo in zvesto prijateljico," je za PEOPLE povedal zvezdnikov predstavnik v izjavi v imenu njene družine in prijateljev. "Anne bomo zelo pogrešali, a živi naprej s svojimi čudovitimi sinovi, svojim ikoničnim opusom in strastjo. Njen pogum, da je vedno stala za svojo resnico in širila svoje sporočilo ljubezni in sprejemanja, bo imela trajen vpliv."

Predstavnik družine je za PEOPLE potrdil, da čeprav je Heche pravno mrtva v skladu s kalifornijsko zakonodajo, njeno srce še vedno bije in je niso izključili iz aparatov, z namenom, da bi fundaciji OneLegacy omogočili dovolj časa, da najde prejemnike njenih organov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Toma 08:54 13.avgust 2022.

    Revica! Škoda, da angleško govoreči ne vedo kaj pomeni fentanil po naše.

  • Slavko Krizman 21:43 12.avgust 2022.

    po vseh substancah je res verjetno svetla kot lučka...