Magazin > VIP
14190 ogledov

Družina že povedala, da Anne Heche verjetno ne bo preživela

Anne Heche Profimedia
Napovedi niso obetavne.

53-letna filmska igralka Anne Heche se je 5. avgusta v Los Angelesu hudo poškodovala, s svojim mini cooperjem se je pri visoki hitrosti zaletela v hišo. Po nesreči je avto zagorel, zagorela naj bi tudi hiša, v katero je priletela. Gasilci so potrebovali skoraj 30 minut, da so igralko rešili iz avtomobila.  Ameriški mediji poročajo, da naj bi bila v času nesreče pod vplivom kokaina. Čeprav je bilo njeno stanje stabilno, se je to spremenilo. Njena družina je sporočila, da Anne najverjetneje ne bo preživela. 

"Na žalost je ob nesreči utrpela anoksične možganske poškodbe in je še vedno v komi in v kritičnem stanju. Ne pričakujemo, da bo preživela," je za CNN povedal tiskovni predstavnik njene družine. Gre torej za poškodbo možganskih celic zaradi pomanjkanja kisika. Zaenkrat jo pri življenju ohranjajo aparati, v primeru, da ji ne uspe, je bila njena želja darovati organe, je še povedala družina. 

Priljubljena igralka je ostala gledalcem v spominu po številnih vlogah, med drugim v filmih Six Days, Seven Nights, Donnie Brasco in Psiho. Med drugim je prejela tudi televizijsko nagrado Emmy za vlogo v dramski seriji Another World.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice