Magazin > VIP
3768 ogledov

Na sojenju predvajali video razdraženega Johnnyja Deppa

johnny depp Youtube
Pričal je varnostnik.

Izdajatelj tabloida The Sun poskuša na sodišču dokazati, da je bil Johnny Depp nasilen do svoje žene Amber Heard. Depp jih namreč toži, ker naj bi s člankom, da je pretepel ženo, škodili njegovi karieri.

Na sojenju so sedaj predvajali video varnostne kamere v dvigalu. Posnetek je nastal maja, tik pred in po zadnjem sporu, ki sta ga imela Heard in Depp v stanovanju, v katerem sta takrat živela. Amber trdi, da je igralec tistega dne vanjo zalučal telefon in razbijal po stanovanju.

Kot prikazuje video, je bil Depp ob prihodu še miren, po srečanju z ženo pa je bil vidno vznemirjen.

Na obravnavi je tokrat pričal Sean Bett, Deppov varnostnik, ki je bil tistega dne z njim. Dejal je, da sta s kolegom slutila, da bo izbruhnil prepir, zato sta počakala pred vrati. Ko je začela Amber kričati, sta vstopila. "Takoj, ko naju je zagledala, se je njeno obnašanje spremenilo. Bila je presenečena,“ je izjavil Bett in dodal, da je Amber nato pokazala na svojega moža in rekla, da bo poklicala policijo, če jo bo še enkrat udaril.

johnny depp Magazin S to fotografijo želi uničiti Johnnyja Deppa

Bett pravi, da je bil Depp vsaj 6 metrov oddaljen od žene, na kateri ni bilo vidnih poškodb. Edini, ki je bil v sobi in je bil poškodovan, naj bi bil igralec. Bett je tudi zavrnil govorice, da je Depp razbil steklenico vina in grozil stanovalcem v bloku. 

Amber trdi, da ji je mož tistega dne s telefonom poškodoval obraz. Njene modrice so takrat obkrožile svet. Več virov je povedalo, da so igralko videli po domnevnem napadu, a teh ran na obrazu takrat ni imela.

amber heard Depp proti Heard Magazin Depp proti Heard: Njena asistentka na sodišču povedala neverjetno zgodbo

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 1
  • Waltter 12:40 17.julij 2020.

    In kaj bi naj ta video prikazoval, kako je prestopal iz ene noga na drugo? Al so ze vsi neki zdravstveni strokovnjaki ali kaj? No eden podobnih zdravstvenih strokonjakov je bil direktor na Dobu Podrzaj ki je za vsakega izjavil ...prikaži več da se napravlja in da imajo najboljso zdravstveno sluzbo v SLO, no samo Cekuto je pobralo pa se enih par zaradi srcnih infarktov in prepozne pomoci..