Magazin > VIP
5110 ogledov

Na tako zaničevalen način označil princa Harryja

princ harry, meghan markle, zara tindall, mike tindall Profimedia
Harry na bojni nogi tudi z Mikom Tindallom?

Princ Harry in Meghan Markle sta v začetku meseca pripotovala na Otok, da bi skupaj s kraljevo družino proslavila kraljičin platinasti jubilej. Praznovanja sta zapustila predčasno, menda zato, ker jima ni prav, da sta morala vse omembe vredne dogodke spremljati iz "druge vrste". Kraljica je namreč odločila, da se lahko ob njej "sončijo" le tisti, ki še vedno opravljajo kraljeve naloge. Temu sta se zakonca Sussex leta 2020 odpovedala ...

Kakor koli že, Meghan in Harry nista počakala na veliki koncert, na katerem je nastopilo veliko znanih imen, med drugim tudi Duran Duran in Elton John. Tam sta bila tudi hčerka princese Anne, Zara, in njen soprog Mike Tindall. Ta je v nekem podkastu razkril, da so se gostje po koncertu zbrali ob kozarčku in še malo poklepetali. 

Daily Express pa je sedaj razkril, s katero zaničevalno besedo je Tindall na tem družabnem dogodku označil princa Harryja. Enemu od gostov naj bi rekel, da se vojvoda obnaša kot ničvrednež. Mike in Harry sta se nekoč zelo dobro razumela, večkrat sta se celo skupaj zabavala pozno v noč, kot je pred kratkim razkril. Kaj je med njima povzročilo razkol, ni znano.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.