Magazin > VIP
5445 ogledov

Načrt: Tako želi Kate končati Meghanino nadvlado

kate middleton
Bolj kot o Kate se sedaj piše o Meghan.

Pred prihodom vojvodinje Meghan na britanski dvor, je bila Kate največja zvezda kraljeve družine, vsaj kar se stila tiče. Igralka pa je svojo svakinjo v zadnjih mesecih prehitela.

Spletna stran za iskanje modnih kosov, Lyst, je predstavila seznam slavnih žensk, ki so s svojimi modnimi izbirami najbolj vplivale na naše nakupe v zadnjih 12 mesecih. Pri tem so spremljali, kako močno je po omembi oblačil na družbenih omrežjih naraslo povpraševanje. Najbolj zanimiv je bil podatek, da med top 10 ni več vojvodinje Kate, se je pa med prve tri najbolj vplivne modne ikone sveta prebila njena svakinja Meghan.

Kate je spoznala, da potrebuje pomoč. “Več let se je borila, da je prišla tako daleč. Ne bo se predala brez boja. Meghan ceni, a obenem ve, da se bo morala za zmago bolj potruditi, zato je začela razmišljati o različnih opcijah,” je povedal vir in dodal, da Kate sedaj po Londonu išče lepotne strokovnjake (frizerje, vizažiste, stiliste), saj želi spremeniti svojo pričesko in stil oblačenja. “Kate si želi ekipe, ki se bo ukvarjala le z njo,” še pravi vir.

Tega boja se veselimo!
 

Komentarjev 1
  • melanie82 13:29 01.december 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik. obišcite >>>>>> www.Cash72.Com