Magazin > VIP
18 ogledov

Nad Aguliero se vsi zgražajo

Michael Forever Tribute, Christina Aguilera Reuters
Čeprav se je svet že navadil na dejstvo, da se je Christina Aguilera v zadnjih mesecih močno zredila, je pevki spet uspelo šokirati javnost.

Tokrat s svojim nastopom na koncertu v spomin Michaelu Jacksonu. Na odru se je namreč prikazala v stezniku in mrežastih pajkicah. "Ne zaveda se, da se je poredila. Tako se oblačijo le tisti, ki menijo, da so videti odlično," je izjavila ameriška nutricionistka Jackie Keller. Razlog za njeno napačno dojemanje telesa in težave s presnovo Kellerjeva vidi v njenih najstniških letih, ko je Aguilera bolehala za anoreksijo. "Težave s prehranjevanjem na percepcijo telesa vplivajo tudi več let po ozdravitvi. Pomembno je, da se pravilno prehranjujemo, saj jo-jo učinek uničuje metabolizem," še pravi strokovnjakinja in dodaja: "Ko se začneš rediti, se kilogrami samo še nabirajo. V ogledalu vidiš, kar želiš videti. Tudi pri anoreksiji je tako. Vidiš le svoj obraz. Ne zavedaš pa se, da si debel oziroma podhranjen."





Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.