Magazin > VIP
26 ogledov

Nad Travolto že štirje maserji

John Travolta FameFlynet Pictures
Obtožb zoper Johna Travolte zaradi spolnega nadlegovanja očitno ni ne konca ne kraja.

Po treh tožbah zaradi spolnega nadlegovanja Johnu Travolti grozi še ena. Oglasil se je namreč še četrti neznanec - osebni trener oziroma zaposleni v telovadnici, ki naj bi igralcu med snemanjem omogočal uporabo telovadnice tudi izven delovnih ur, z navedbami, da ga je zvezdnik otipaval in božal proti njegovi volji, poroča Radaronline.

Travoltin odvetnik Marty Singer je zanikal trditve in njegove obtožbe pripisal drugim dejavnikom. "Kot rezultat objavljenih laži o mojem klientu smo pričakovali, da se bodo oglasili določeni neznanci in navajali lažne trditve.“ Poleg tega je še dodal, da ga zagovornik novega tožnika še ni kontaktiral.

Maser št. 1 nadaljuje bitko proti Travolti

Pred tem so sicer Travolto obtožili spolnega nadlegovanja že trije moški. Prvi maser, ki se je prejšnji teden odločil za tožbo zoper igralca in jo potem v torek umaknil, ko ga je zapustil tudi njegov odvetnik Okorie Okorocha, je sedaj najel novo odvetnico – znano Glorio Allred, poroča omenjeni medij. Spomnimo: teksaški tožnik je trdil, da ga je Travolta nadlegoval 16. januarja na Beverly Hillsu, vendar je igralčev odvetnik Marty Singer dokazal, da je bil igralec takrat na drugem koncu države. Maser je pozneje spremenil zgodbo, češ da se je uštel v datumu, ter da je do domnevnega napada s strani igralca prišlo nekaj dni prej. Kot zanimivost lahko povemo, da sta se Allredova in Singer znašla navzkriž na sodišču že pri nekaterih drugih zvezdniških sodnih primerih, kot je bil na primer spolni škandal Tigerja Woodsain njegove ljubice Rachel Uchitel.

Okorocha pa medtem še naprej ostaja zastopnik maserja iz Atlante, ki je Travolto prav tako obtožil spolnega nadlegovanja, Travolti pa grozi tožba tudi s strani nekdanjega zaposlenega na križarki, Fabiana Zanzija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.