Magazin > VIP
19 ogledov

Travolta in maser dosegla dogovor

John Travolta Kelly Preston FameFlynet
John Travolta in maser številka dve se bosta zmenila izven sodišča.

Enega največjih hollywoodskih zvezdnikov Johna Travolto trije moški obtožujejo spolnega nadlegovanja. Dva sta se odločila za tožbo, s katero želita od igralca iztržiti vsak po dva milijona dolarjev. Eno tožbo so ovrgli že pretekli teden, ko je prvi maser priznal, da se je zmotil v datumu. Zapustil ga je tudi odvetnik Okorie Okorocha, ki mu je svetoval, naj si najde drugega zagovornika.

Okorocha pa bo še naprej zastopal maserja številka dve iz Atlante. Kot poročajo mediji, pa se bosta Travolta in tožnik zmenila izven sodišča – za zaprtimi vrati in z mediatorjem.

Mediacija se bo odvijala v popolni tajnosti. Tako se bodo izognili medijskemu cirkusu, ki bi spremljal tožbo, in zavarovali identiteto tožnika.

Kot je trdil maser, je Travolta med masažo dobil erekcijo, nakar je poskušal njegovo roko položiti na penis. Pozneje pa ga je začel božati po bedrih in zadnjici. Ker penisa ni hotel prekriti z brisačo, ga maser ni želel več masirati. Za piko na i se je Travolta začel še samozadovoljevati, kar je bilo za maserja preveč. Revež je namreč med davljenjem purana pobegnil iz sobe.

Travolto vrgli iz hotela?

Sedaj pa se je oglasil še Michael Caputo, ki je nekoč delal v luksuznem hotelu Peninsula. Kot je izjavil, naj bi se Travolta pred leti neprimerno obnašal do zaposlenih hotela. "Vsakič je zahteval, da ga masirajo moški. Čez nekaj časa pa ga noben maser ni želel več videti," je povedal Caputo in dodal, da naj bi Travolta med masažo odstranil svojo brisačo, se drgnil ob mizo in dvigoval zadnjico. Ker se je to ponavljalo, so se maserji pri vodstvu hotela pritožili.

Obtožbe je igralčev odvetnik Marty Singer zavrnil. Travolta naj bi bil v zadnjih mesecih večkrat na masaži v omenjenem hotelu. "John se ni nikoli neprimerno obnašal," pravi Singer in dodaja, da je Caputo le še en "zagrenjeni moški, ki si želi svojih pet minut slave".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.