Magazin > VIP
18 ogledov

"Najprej moram najti pravo mamico"

Omar Naber mediaspeed
Omar Naber je zaljubljen v London, a ne tako močno, da bi tam vzgajal otroke.

Naš priljubljeni pevec Omar Naber je velik oboževalec Londona. Kot pravi, mu ustrezata tako utrip mesta kot britanska mentaliteta. "Mesto mi ugaja, tam zelo uživam. Klima je drugačna ... V Londonu sem si našel tudi veliko prijateljev. Je tudi dobra šola za življenje, saj se v velikem mestu zelo hitro počutiš izgubljenega in ravno takrat se moraš najbolj znajti,“ nam je izdal Omar in dodal, da britansko prestolnico za en mesec obiskuje vsaka dva meseca.

Čeprav se v Londonu že počuti domače, pa o selitvi na Otok ne razmišlja. "Nikoli se ne bi preselil tja. London ni mesto, v katerem bi želel vzgajati otroke. V Sloveniji imamo vse – morje, smučišča. Poleg tega sta blizu Avstrija, Italija … Vse imamo na dosegu roke.“

Ker je omenil otroke, smo ga vprašali, ali je na tem področju kaj novega. "Žal še ne. Najprej moram najti pravo mamico,“ je odgovoril.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.