Magazin > VIP
128 ogledov

Nana ovadila nekdanjega ljubimca

Nana Zeneli Žurnal24 main
Nana Zeneli je raperja, s katerim je pred kratkim imela afero, ovadila.

Nana Zeneli, ovadba, Trile, Facebook | Avtor: Facebook Facebook
Potem ko je 18-letni raper Miloš Trivković – Trile pred dnevi razkril, da je Nana Zeneli, s katero se je zbližal v resničnostnem šovu Dvor, uživala droge, se je nedavna ločenka odločila, da udari nazaj. Na svojem profilu na Facebooku – kar je tudi trenutno njena edina komunikacija z javnostjo – je objavila fotokopijo dokumenta, s katerim je Trileja ovadila.

V ovadbi, ki je datirana s 27. junijem, Nana, ki si je ime spremenila v Nataša Hegler, zanika navedbe raperja, ki je javnosti razkril, da je v Dvoru "šmrkala koko in preveč pila" in želi zoper njega, ki ji je po njenih navedbah z objavo neresnic povzročil veliko in nepopravljivo škodo, pregon.

Svetlolaska še doda, da "gre do konca, pa če je to zadnje, kar bo storila zase in za svoja dva otroka".

Komentarjev 11
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 14:58 03.julij 2011.

    Kolk enga ukvarjanja s telimi fasaderji in deklamatorji,bi se rajš,za kaj drugega zanimali,bi blo več od tega?

  • okstyle 21:26 02.julij 2011.

    Zamislite si, da začnejo profesionalne prostitutke izdajati medijem imena svojih moških klientov, njihovih spolnih želja, igric etc. Kaj mislite, kako bi končale???!!!In ta tipček ni nič drugega kot prostitut-ka: prodal se je le za medijsko pozornost.Ali pa: da ...prikaži več začnejo dilerji kokaina in drugih drog, informirati medije, koliko denarja plačuje vsaka njegova stranka in kolikšno količino dostavlja komu-po imenih!Kaj mislite, kako bi končal tak diler???!!!Ta mulc je prodana duša in slabo se mu piše

  • ANY 11:23 02.julij 2011.

    Že vrabčki čivkajo, da je family trivkovič znana po samih agresivnih izpadih.Da je pri njih vsak dan slišati kreg in pretepanje, je nam sosedom to prišlo tako v navado, da tudi če bi se pobili ne bi nihče žaloval za ...prikaži več njimi.Povedati pa hočem, da je ta otrok ulice brez dokončane šole, da se ukvarja s preprodajo drog, da krade motorje, da ponareja dokumente, izsiljuje in še bi lahko našteval tako, da se sploh ne čudim, da podaja lažne izjave.Verjamem, da bo gospa Nana pametno ukrepala in ga spravila tja kamor sodi.