Magazin > VIP
17 ogledov

Nanine delavnice za ženske

Nana Zeneli mediaspeed
Nana Zeneli bo organizirala delavnice za ženske, ki so bile žrtve nasilja.

Nana Zeneli je javno priznala, da se je po pomoč po nasilju, ki ga je bila deležna v zakonu, zatekla k psihoterapevtki, ki ji je v veliko pomoč. Ker sama zelo dobro ve, da se je treba o težavah pogovoriti, je že pred časom napovedala, da bo skupaj s svojo psihoterapevtko organizirala delavnice za ženske, ki so bile žrtve nasilja.

"Kmalu bom objavila datume za delavnice in vikende za ženske, ki so preživele ali doživljajo kakršno koli nasilje, ki se borijo z depresijo, fobijami, strahovi, napadom panike, partnerskim odnosom itd.. Na delavnicah bova s psihoterapevtko pomagali najti rešitev, da se izvlečejo, da se rešijo, ker rešitve vsekakor so. Spregovoriti je treba, dragi moji, in jaz sem ponosna nase, ker sem na glas povedala, kaj doživljam, s čim se borim in s čim sem se borila ter kako sem dosegla vse to,“ je sporočila Nana, ki je v intervjuju za Story pred kratkim še povedala, da je po Facebooku prejela 500 pisem žensk, ki so ji zaupale svojo žalostno usodo, tako da ji udeleženk verjetno ne bo manjkalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.