Magazin > VIP
57138 ogledov

Napadla Ano Tavčar: "Nespodobno za voditeljico ali kar že ste"

ana tavčar Instagram
Tako se je odzvala voditeljica RTVS.

Ena najbolj priljubljenih voditeljic pri nas, Ana Tavčar Pirkovič, je na Instagramu objavila fotografijo Cindy Crawford, ki jo je posnel Helmut Newton, in ob njej zapisala, da je nad posnetkom očarana ter citirala še izvorno objavo ameriške manekenke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

enchanted by this photo ✨✨✨ Posted @withregram • @cindycrawford No one does Helmut Newton like Helmut Newton. 🖤 Celebrating HELMUT 100 for @newlands.house.gallery by @simondepury 💋• @helmutnewtonfoundation

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar) on

Mnoge je lepa Cindy tako zaslepila, da so zapis spregledali … "Woooooow, take Ane ne poznam, a me slika zelo navdušuje. Malo iz vsakdanjih okvirjev. Zelooo lepo,“ je komentiral Damjan, ki ni bil edini, ki je Cindy zamenjal za Ano.

A vsi komentarji niso bili pozitivni. "Nespodobno za voditeljico ali kar že ste, na nacionalni TV … Žalostno, da se kažete v taki luči, ceneno, neprimerno, malo znižat ego...,“ je komentirala Andreja. "Žalostno, da vi ne znate brati in ne poznate fotografa. Še bolj žalostno pa je, da ste žaljivi. S tem vse poveste o sebi,“ ji je odgovorila naša voditeljica. Andreja se je pozneje sicer opravičila, da je spregledala zapis, a dodala, da bi se Ana morala kljub temu zamisliti nad svojimi objavami, saj je mama in žena. Pravi tudi, da njen delodajalec takih objav verjetno ni vesel. "Vi se malo zamislite, kako sodite in obsojate. Na Instagramu obstaja tudi funkcija repostanja, kar je povsem legalno. In vsak kultiviran človek, tako moj mož kot delodajalec, nima nič proti umetniški fotografiji, nasprotno, še posebej, ko prihaja izpod rok kultnega fotografa. Gre za umetnost in estetiko, ki pa je očitno ne zmorete prepoznati. Mi je resnično zal za vas,“ ji Tavčarjeva ni ostala dolžna. 

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 9
  • Avatar Zala
    Zala 02:14 05.avgust 2020.

    Že dolgo ni bilo na TVS take cenene voditeljice. Kako bi gledali beograjski Pinki s sponzorušami. Če staremu dedu-Pirkoviću to ugaja, večini ne. Sicer ima pa TV gumb in se prestavi na drug program.

  • Avatar Brossiella
    Brossiella 00:34 05.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun

  • bogdan76 21:12 04.avgust 2020.

    Hribar je brez babnice ali kaj.

Sorodne novice