Magazin > VIP
24416 ogledov

Naš bivši olimpijec po grdi ločitvi zaročen z novo

Tim Kevin Ravnjak instagram
Očitno je srečo sedaj našel v Ameriki.

Tim Kevin Ravnjak, bivši olimpijec, se je v Ameriki zaročil. Na Instagramu je objavil fotografijo s pripisom ‘Da’, na kateri je s svojo zaročenko Ekatarino Vladimirovno, ki nosi zaročni prstan. 

Tim Kevin Ravnjak | Avtor: Instagram Instagram

To pa ni njegova prva zaroka. Leta 2020 se je pravljično zaročil z Nino Klinar. Ko sta se peljala s helikopterjem, je Nina lahko videla napis ‘Ljubim te’ na travniku. Ko sta pristala, jo je zaprosil za roko. Naslednjega leta sta se poročila na sanjskih Maldivih, Nina pa je takrat pod srcem nosila hčerko Mio. 

Potem pa je šlo vse navzdol. Ravnjak in Klinarjeva sta na sodišču bila grdo ločitveno vojno, Mio naj bi bivši olimpijec videl tedensko samo 45 minut pod nadzorom centra za socialno delo. Januarja prejšnje leto je Ravnjak na Instagramu objavil fotografijo Nininega mednožja, nakar se je Nina odzvala z besedami: "Kot mamica in kot ženska ne privoščim nobenemu izmed vas situacije, v kateri sem se znašla sama. Mnogi izmed vas me sprašujete, zakaj sem tiho in zakaj ne povem svoje plati - iz čisto preprostih razlogov … Sama sem mnenja, da dejanja govorijo več kot tisoč besed, zato mi je komentiranje oz. zagovarjanje same sebe širši javnosti potrata mojega časa in energije, ki jo šparam za hčerko. Eden glavnih razlogov je tudi ta, da bom vedno lahko svoji punčki brez slabe vesti pogledala v oči, ona pa, upam, da bo nekoč ponosna name in da ji bom vzor. Vzor pri tem, kako se obnaša, kako biti sočuten do sočloveka, kaj pomeni spoštovanje in dostojanstvo ter v prvi vrsti to, da si najprej človek."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Avatar Zoran
    StarMačk 22:21 29.februar 2024.

    Največji problem članka je, da temu nemoralnemu pizdunu, medijsko reklamo dela ženska!

  • Kojak 20:27 29.februar 2024.

    A potem bomo kmalu videli rusko mednožje na spletu?

  • Majazmaja 15:25 29.februar 2024.

    Verjetno tale Rusinja ne ve, kaj je naredil bivši ženi - jasno je, da se NOBENA ženska ne bi spečala s tako moralno inferiornim tipom.