Magazin > VIP
5641 ogledov

Naš komik punci za prvo valentinovo podaril predrzno darilo

Željkić Mediapeed
Radijca Željko Čakarević in Petra Skrivarnik svoje bolj ali manj romantične domislice rada delita tudi s spletnimi prijatelji.

Sodeč po njunih Facebook zapisih sta radijka Petra Skrivarnik (Hitradio Center) in njen partner Željko, bolj znan kot komični lik Željkić in Željudin, ena najbolj zabavnih estradnih parčkov pri nas. Vsakič znova nas Petra s svojimi ciničnimi ljubezenskimi izlivi Željkiću nasmeji do solz, tokrat pa je izdala, kako je Željko postal njen fant.

"Za naslednjo nepozabno valentinovo izkušnjo je pred leti poskrbel moj trenutno aktualni partner. Že par mesecev sva ga šmirala (uradno sicer ni bilo med nama nič) in jaz sem mu dan pred valentinovim rekla, da imam tega dovolj in da hočem fanta. Zato mi je naslednji dan v poštni nabiralnik vrgel mešanico začimb za golaž Fant (s pripisom Evo ti Fanta). Bil je celo tako predrzen, da mi je čez mesec dni začel najedati, kdaj mislim skuhat golaž," je zapisala Petra in dodala: "In tudi 6 let kasneje moj dragi ni nič kaj bolj romantičen. Na današnji dan je celo prekosil samega sebe. Pred polno Festivalno dvorano v Ljubljani se bo namreč na Valentinovem stand upu delal norca iz mene. Naredil je cel spisek mojih napak, ki mu parajo živce, in prav zdaj služi denar, tako da drugim govori, kako čarovnico ima doma. Darila mi seveda ni kupil. Ampak nič zato. Jutri je 15. - plačilni dan. In jaz poznam pin kode od vseh njegovih kartic."

Če se Petra ta teden vsa sveti in ima nove čevlje ter torbico, sedaj veste, zakaj. Kakorkoli, očitno jima v družbi drug drugega nikoli ni dolgčas, le težko se odločimo, kdo koga zabava bolj. Petra Željka ali Željko Petro?

 

Komentarjev 1
  • Albatroz 10:34 18.februar 2018.

    sproščenost je lepa stvar, vendar je dobro poznati mejo če se igraš z kom ker lahko pride mimo nekdo ki zna bolje igrati, takrat pa se lahko slabo konca.