Magazin > VIP
15939 ogledov

Naš pevec po štirih letih odkril, da ima nezakonsko hčer

Ema 2014 Nermin Puškar in Samuel Lucas Jani Ugrin
Spoznal jo je lahko šele, ko je dopolnila deset let.

Naš glasbenik Samuel Lucas tega, da ima nezakonsko hči, precej let sploh vedel ni. "Zanjo sem izvedel, ko je imela štiri leta, a nisem mogel priti v stik z njeno mamo. Nisem vedel, kam se obrniti, čeprav sem iskal na vse možne načine. Ko je bila Nathalie stara osem let, sem končno stopil v stik z njeno mamo, s katero sva si dve leti dopisovala po elektronski pošti, preden mi je dovolila spoznati Nathalie. Ko je bila stara deset let, sem letel v Helsinke in tam sva se prvič spoznala, od takrat pa sva stalno v stikih. Zdaj je stara 16 let in zadnja tri leta tako dobro govori angleško, da z lahkoto komunicirava. Vidiva se dvakrat na leto, po telefonu in videu pa sva stalno v navezi," je razkril. 

Samuel je hčerino mamo spoznal eno leto po ločitvi, skupaj sta bila mesec in pol, a ker pevec v zvezi na daljavo ni videl smisla, sta se razšla. Pravi, da je ob spoznanju, da mu ni povedala za hčer, bolj kot jezo občutil žalost: "To zame ni bil šok. To, da imaš otroka, je pozitivno in to je bil take vrste šok. Vsak, ki je pri zdravi pameti, si nato želi boriti za otroka in ga spoznati. Ona je sicer vedela, da obstajam, a me ni poznala. Zagotovo pa to ni starševski odnos, tako kot če z otrokom živiš vsak dan, ampak bolj prijateljski. Ona me ne kliče oče, ampak Samuel. Takrat sem bil jezen, da mi njena mama tega ni povedala, a bolj kot jezen, sem bil žalosten, da je ne poznam. Res sem si jo želel spoznati in videti, kako ji gre v življenju. Povsem enako kot enega očeta skrbi za svojo hčerko ali sina."

Sicer pa je Samuel blažen med ženami. Iz prvega zakona ima dve hčerki, ena je odlična športnica, druga poje v njegovem bandu. Poleg treh deklet pa je pred šestimi leti za svojo vzel tudi hčerko partnerke Petre

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice