Magazin > VIP
5219 ogledov

Naš pevec: "Zdaj bo žena ziher jezna"

boštjan bračič Urška & Domen Photography
Mislimo, da ne bo …

Leto 2019 je bilo za pevca in fotografa Boštjana Bračiča prelomno - konec 18-letne kariere na radiu, poroka, nova služba in vrnitev na glasbene odre. 

Najlepši dogodek pa je zagotovo bila poroka z Nino, s katero je pevec zelo srečen. Ona je bila tudi povod za njegov daljši zapis na družabnih omrežjih, v katerem se je dotaknil problematike družabnih omrežij.

"Zdaj bo ziher jezna, ampak..... tak je bilo. Ob moji ženi mi ni dolgčas. Paleta razpoloženj, obvezen čikn ples ob večerih, smeh, podobnost v različnosti... našel sem svoj dom,“ je objavo začel postavni Mariborčan, nato pa razkril, da ga je žena nekega večera zelo presenetila, ko mu je postavila to vprašanje.

boštjan bračič Magazin Boštjan Bračič se še dobro spomni Čakarmiševe boleče kritike

"Bilo je pozno, naš osemletnik je že zdavnaj potrošil svojo dnevno količino energije in štel ovce v svoji postelji. Midva pa sva kot skoraj vsak večer obležala na kavču in še preden bi prižgala NETFLIX in dala možgane na pašo, me je pogledala z neko krhko resnostjo v očeh. Tega pri njej nisem vajen. Kot bi se bala svojega lastnega glasu je tiho vprašala: "Lubi, a sem ti po teh nekaj letih še sploh lepa?" V tistem trenutku sem si želel, da bi se lahko videla z mojimi očmi. Bila je tam, v vsej svoji lepoti, nebogljena, nesigurna in ranljiva. A hkrati tako močna, ker si je dovolila biti šibka. Svet lažnih idealov, fotošopiranih fotografij, napihnjenih ustnic, Kardašianovih zadnjic in vedno "popolnih" Instagramovih influencerk je naredil svoje. Nihče izmed nas ni imun na zlagane podobe sveta, ki so nam servirane na vsakem koraku.“

Boštjan je svojo ženo pomiril, sprašuje pa se, kaj se zgodi "s 75 % najstnic, ki so v eni izmed zadnjih raziskav priznale, da ne prenesejo pogleda nase“. "Da so si grde, ogabne in da izgubljajo bitko z ideali, ki jih postavljajo družabna omrežja. Vrstijo se samomori, bulimije in anoreksije. V tem času je na antidepresivih več mladostnikov kot kadarkoli prej v zgodovini človeštva. Pa ne samo najstnice. Pod pritiski lepotnih trendov klonimo vsi, tudi moški. Sikspeki, velike roke, hulkasti hrbet, vrat debel kot kandelaber... Ajde, pol pa si vzameš tisto leto in treniraš kot bedak, dobiš sikspeke... pa na koncu nisi nič bolj srečen, miren in zadovoljen. Ja, malo se ti fajn zdi, ampak neke bistvene razlike v kvaliteti življenja pa ne opaziš.“

Ženin strah pa je Boštjana motiviral k pisanju pesmi. Nastalo je Zrcalce, ki bo naslednji singel Boštjanove skupine Invite. Besedilo lahko preberete na njegovi Facebook strani. 

Iskreno😎 Zaj bo ziher jezna, ampak.....tak je blo. Ob moji ženi mi ni dolgčas. Paleta razpoloženj, obvezn čikn dens ob...

Objavil/a Boštjan Bračič dne Četrtek, 04. marec 2021
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.