Magazin > VIP
2985 ogledov

Boštjan Bračič iz SIT o šovu: Ljudje potegnejo ta kratko

Boštjan Bračič Mateja Jordović Potočnik
V življenju znanega radijskega voditelja se dogaja marsikaj.

Radijski voditelj Boštjan Bračič, ki ga je širša Slovenija spoznala v šovu Slovenija ima talent, se po večletnem odmoru in dveh singlih, Uspavanka in Prebudi me, vrača na glasbeno sceno. "Za ustvarjanje novih singlov in videospotov je potrebna prava ekipa ljudi. Žal je takrat nisem imel in vzel sem si premor. V bistvu pa ne gre za vračanje na sceno, gre bolj za vračanje k sebi. Pogrešal sem ustvarjanje z bendom, pisanje in igranje avtorskih pesmi. Veliko je pesmi, ki napisane na list papirja ležijo v mojih predalih in čakajo na svoj trenutek. Nekatere so še nedokončane, ampak lepe, iskrene in pristne. Želim si jih slišati. Morda še kdo drug,“ je za Žurnal24 povedal Boštjan in dodal, da je bend za nove podvige že sestavil. "V prvi vrsti bomo delali glasbo, ker v tem uživamo. Nato bomo naredili kak koncert za prijatelje, o čem drugem pa zaenkrat ne razmišljamo."

Kritičen do šovov

Boštjan pravi, da je bilo sodelovanje v zgoraj omenjenem šovu grenko-sladka izkušnja. "Vesel sem, da sem se takrat lahko preizkusil v nečem takem in da sem v to vložil vse, kar sem premogel. Podpora ljudi je bila neverjetna. In to je edina stvar, ki je v takih šovih pristna. Vse ostalo pa ni vredno počenega groša, kot se temu reče. V televizijskih šovih niso pomembni ljudje, ki v njih sodelujejo. So samo sredstvo za dvigovanje gledanosti, figure v rokah scenaristov in izvor zabave tistim, ki jim je spremljanje življenja drugih pomembnejše od njihove lastnega. Šovi niso slaba ideja, so pa žal narejeni z enim samim namenom - da v blagajno TV hiše prinesejo čim več denarja. In ko je pri katerikoli stvari, ki jo v življenju počnemo, najpomembnejši denar, se bistvo izgubi, namen pokvari, ljudje pa potegnejo ta kratko.“

To pa niso edine novice iz življenja temnolasca. Kot smo izvedeli, je Boštjan spet našel srečo v ljubezni, o kateri pa ne želi javno govoriti. Povedal je le, da je življenje v dvoje lepše in da svojo srečo črpa iz različnih koncev – tudi iz ljubezni in partnerstva.

Komentarjev 1
  • Lovebites 19:33 22.maj 2018.

    Bravo Bostjan,pubec na mestu.Poleg tega vrhunski moderator.Decko obvlada.Zna komunicirat,rojen za mikrofon.City je lahko ponosen,da te ima.Vse dobro.