Magazin > VIP
4159 ogledov

Naša manekenka spregovorila o tragediji

Petra Kraus Facebook
Večina ni vedela, da se ji je to zgodilo.

Petra Kraus, nekoč manekenka, danes uspešna modna oblikovalka, podjetnica in lastnica modnih znamk Kraus Fashion in KFL Concept Store, je po mnogih letih spregovorila o tragediji, za katero večina sploh ni vedela, da se ji je zgodila. Petra je pred leti na jadranju namreč tako močno poškodovala sredinec, da ga je izgubila. 

"Zame, kot manekenko, je izguba prsta pomenila konec sveta. Bolečina je bila nora, tako fizična kot psihična. Vse, za kar sem tako trdo delala, se je v sekundi razblinilo. Moje kariere je bilo konec. Bila sem obupana. Konec sveta. Dobesedno. A leta so minevala in vedno bolj sem videla, da je bila moja nesreča na nek čuden način blagoslov. Naredila me je močnejšo, na novo postavila prioritete in mojemu življenju dala popolnoma nov pomen. Prst ni zrasel, sem pa zato zrasla popolnoma nova jaz," je na svojem Facebook profilu zapisala Petra in objavila pogumno fotografijo.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice