Magazin > VIP
19332 ogledov

Naša mlada pevka se bori s hudo boleznijo: "Tri dni sem jokala“

neža devčić Instagram
Neža Devčić se je odločila, da svojo zgodbo deli z javnostjo.

Mlada Koprčanka Neža Devčić, ki je svoj pevski talent dokazala v srbskem šovu Zvezde Grande, v katerem je bil leta 2018 njen mentor Đorđe David, se bori z rakom.

Na Instagramu je pred malo več kot enim mesecem s svojimi sledilci delila svojo zgodbo. "Približno konec meseca februarja sem zatipala manjšo bulico nad ključnico, ki se je iz dneva v dan samo večala. Sprva sem mislila, da gre samo za zamašeno lojnico, a ni bilo tako. Pokličem osebno zdravnico, ta me pošlje takoj na punkcijo in ker niso iz vzorca videli, kaj je, so me poslali na urgenco, da jo v celoti odstranijo in pošljejo v Ljubljano na analizo. Prejela sem klic iz Onkološkega inštituta za prvi pregled, tam me je sprejela prijazna zdravnica in mi začela razlagati, kaj so odkrili. Iz njenih ust sem slišala samo, imate RAKA, gre za hodgkinov limfom. Od tistega trenutka naprej sem začela samo razmišljati, kaj pa moji dolgi lasje? Kako bom izgledala brez las? Ko sem odšla iz bolnice, sem jokala 3 dni kot dež...“ je en dan pred prvo kemoterapijo zapisala na družbenem omrežju.

Po njeno objavo se je zvrstilo ogromno komentarjev, v katerih so ji sledilci izrekli podporo. To je med drugim storil tudi Đorđe David.

Tudi mi Neži želimo veliko moči in vse najboljše na njeni poti. 

Komentarjev 3
  • titty 23:08 04.julij 2020.

    Forza ragazza!

  • Avatar jate
    jate 17:29 04.julij 2020.

    iz njenega prispevka sem razbrala ,da se ta nasa mlada pevka bolj sekira za svoje dolge lase,naj te potolazim ,pupa lasje bodo zrasli,ce te to toliko sekira.....

  • Covid_1984 12:07 04.julij 2020.

    neža, vem, da je to težka odločitev, ampak proč od bojnih strupov, sicer boš končala tako kot vsi drugi. umrla zaradi zdravila