Magazin > VIP
45477 ogledov

Naša pevka zaspala za volanom, tako se je končalo

janja ulaga Sviglo Production
Voditeljica jutranjega programa na radiu Veseljak, Janja Ulaga, je imela srečo v nesreči.

Ni veliko ljudi, ki radijskim voditeljem jutranjega programa zavidajo njihov urnik. Zanje je vstajanje ob "nečloveških" urah, ko večina od nas še veselo sanja, del vsakdana. Tako je tudi pri pevki in radijski voditeljici radia Veseljak Janji Ulaga, ki ji budilka zazvoni ob 4.15.

Kot je povedala v oddaji Potep z Leo, se takoj, ko se dvigne iz postelje, kot robot na avtopilotu poda v kopalnico, da je živa, pa se zave šele, ko prispe v Ljubljano. Pot do službe je zanjo rutina in tako kot pri večini je žal tudi vožnja do tja pogosto "avtomatska", kar je lahko usodno.

"Če imam občutek, da sem zelo utrujena in nenaspana, si skuham kavo, da mi zdrži vsaj do Ljubljane. Ker zaspati za volanom, pa ni v  redu. Čeprav se mi je že zgodilo, da sem zaspala za volanom," je razkrila naša simpatična voditeljica, ki je imela veliko srečo v nesreči. "Zbudila sem se pred vlačilcem. V bistvu me je on zbudil, ker je potrobil. Bilo je grozljivo, a bila sem tako zaspana, da me niti ta adrenalin ni prebudil. Samo prestavila sem se 20 metrov naprej in zaspala na parkirišču."

Za Janjo bi se lahko slabo končalo, česar se tudi zaveda in priznava, da jo je strah, da bi se ji to spet zgodilo. 

Komentarjev 7
  • Avatar mahatma2
    mahatma2 08:32 03.december 2023.

    Ji kar verjamem , kar se spanja za volanom tiče in tudi pri meni se je to dogajalo , le da ko sem ob 14 uri šel iz službe in ponavadi na kakšen lep topel sončni dan me je bilo ...prikaži več prav strah , da bom zaspal za volanom, ko pa sem zamenjal službo sem se lahko vozil z vlakom , no na vlaku se mi pa ni enkrat zgodilo , da sem se po službi odpeljal še kakšni dve postaji naprej in potem klical ženo , da me je prišla iskat z avtom, Toda na vlaku nisem ogrožal ne sebe in ne drugega in to je to.

  • Pierre 12:40 02.december 2023.

    Naj si najde džob od 9h do 17h pa bo vse OK!!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 12:07 02.december 2023.

    Tejle naši kvazi znani, uspešni,..., so šli vsi v maloro. da se morajo ven metati z boleznimi, nesrečami in podobnim, namesto z dobrimi deli.