Magazin > VIP
9447 ogledov

Naša pevka v objemu hrvaškega zvezdnika

nina donelli Osebni arhiv
Pred kratkim se je razšla s fantom.

nina donelli | Avtor:
Vikend se je odvil v znamenju največjega regionalnega glasbenega festivala, ki je tradicionalno potekal v hrvaških Vodicah. Poleg koncertnega dela festivala so se povabljeni in izvajalci zabavali tudi na zabavi, ki je sledila. Med njimi je še posebej uživala prav naša Nina Donelli, ki je pred kratkim svoj status veze spremenila v "samska". 

Nina je na festivalu nastopila že petič in na odru neizmerno uživala. Tokrat je skupaj z Giuilianom predstavljala aktualen duet z naslovom Žali nas more. 

"Srečna sem do neba, ker smo končno stali na odru ... Še zdaj se mi zdi, kot da sem sanjala ... Energija v Vodicah je bila fenomenalna in komaj čakam ter upam, da bomo kmalu lahko nastopali na tako velikih odrih. Mislim, da nam vsem pošteno manjka druženje, zabava, predvsem pa glasba," je o nastopu povedala Nina, ki pa ni bila preveč zgovorna o tem, kaj se je dogajalo na uradni zabavi po festivalu. 


Kot prenašajo hrvaški mediji, se je znašla v objemu pevca Borisa Rogoznice. Menda naj bi padel tudi prvi poljubček. Boris se je na družbenih mrežah pohvalil s fotografijo s seksapilno Nino. Kot lahko vidite, sta si mlada pevca naklonjena. Nina je že pred leti našla ljubezen pri naših južnih sosedih, ko je bila v vezi z igralcem Ivanom Hercogom. Na to, ali bo tokrat z mladim pevcem imela več sreče, pa bomo morali še malo počakati. 

nina donelli | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.