Magazin > VIP
8698 ogledov

Naša voditeljica rodila, porod je bil nekaj posebnega

Jasmina Kandorfer mediaspeed
Družinici čestitamo!

Voditeljica oddaje Klepet ob kavi, Jasmina Kandorfer, je pred nekaj tedni postala mamica, veselo novico pa je sporočila včeraj. Povila je deklico, ki jo je po posvetu z numerologinjo poimenovala Gaja.

"Izpolnile so se mi vse želje. Rodila sem doma in ujela sem svojo deklico. Ja, punčka je. Tega nihče ni pričakoval, tudi jaz ne. Ogromno ljudi se je zmotilo, tudi akupunkturist, Marjan Ogorevc, naturopatinja pa še kdo,“ je povedala Jasmina in dodala, da je materinstvo podcenjevala. "Podcenjevala sem intenziteto tega, v vseh pogledih. Kako je lepo in kako je tudi težko, ker nimamo novorojenčka, ki samo spi.“

Kako je videti, če se odločiš, da rodiš doma, da ne greš na noben pogled, je voditeljica zapisala v knjigo o svojo porodni izkušnji, ki si jo lahko brezplačno prenesete.

🎉Težko pričakovana novica 👶🏻🎀🧸🤱 Jasmina je rodila doma, povsem brez protibolečinskih sredstev! 🧐🤔Je neumna in pogumna ali modra in premišljena? 🎈Njeno celotno porodno zgodbo v e-knjigi si lahko preneseš BREZPLAČNO spodaj: https://klepetobkavi.si/brezplacno.html

Objavil/a Klepet ob kavi dne Sreda, 15. april 2020
Komentarjev 6
  • Avatar jate
    jate 13:02 16.april 2020.

    jasmini sem zazelela vse dobro ob rojstvu otroka...le zakaj sem od nekaterih dobila minuse??? kako je ta narod, fouš in hudoben!! saj ni cudno da narava vraca.

  • mulc1 12:09 16.april 2020.

    a je bila sploh trezna na porodu? pri vodenju ene od zadnjih oddaj se je komaj držala na nogah

  • andrej084 11:01 16.april 2020.

    Sem izredno počaščen, da je to veselo novico delila z nami,...