Magazin > VIP
49159 ogledov

Naša zvezda MasterChefa na tleh: "Videla si priložnost, da me lahko uničiš"

jerneja trofenik dimnik Facebook
Drama med sestrama se nadaljuje.

"Že v prvi oddaji sem povedala, da sva se skregali, ker sem šla v oddajo. Kaj naj rečem, naj se zlažem, da doma skupaj veselo kuhava, če ne delava tega? Mogoče se boji, da bom boljša od nje," je v šovu MasterChef povedala Petra Trofenik. Govorila je o svoji sestri Jerneji, ki je v šovu nastopila pred dvema letoma.

Jerneja je njene besede pokomentirala po prvi oddaji in tudi včeraj, ko je praznovala rojstni dan. "Namesto da bi odgovarjala na čestitke, se ubadam s komentarji, sporočili, grožnjami in pljuvanji, ker je zvečer MasterChef," je začela svoj govor in še enkrat razložila, da se s sestrinim nastopom v šovu ni strinjala, ker je vedela, da je televizija sestro povabila v šov le zato, da bi ju primerjali. "Hudička iz lanske in angelček iz letošnje sezone," pravi.

"Mediji te požrejo, televizija te naredi, kot te hoče. Če si ti to ali ne ... Folk vse kupi in verjame. Žalostno je, da folk verjame, kar vidi v teh šovih," je še dodala Jerneja in razložila, da snemajo ves dan, po televiziji pa vidimo le uro dogajanja, poleg tega so izjave velikokrat vzete iz konteksta.

Vse to je sestri razložila, a je ni poslušala. "Da greš za 5 minut slave jokat na televizijo, lagati o tem, kako sem jaz izjavila, da si nesposobna za šov, da sem kritizirala tvoje kuhanje, da ti ne privoščim ... Še preden si stopila z eno nogo v šov, sem imela nož v hrbtu. Zdaj sem jaz tista, ki jo pljuvajo."

Jerneja tudi pravi, da je Petra družino iz svojega življenja izrinila že lep čas nazaj, in da jo javnost sedaj spet kritizira, tako kot tudi njeno podjetje. Dejala je celo, da je izgubila stranke.

Poudarila je še, da bi Petra lahko pri družinskih vprašanjih ostala tiho, a ni, kar ima sedaj posledice. Javnost se po njenih besedah namreč rada spravlja nad ljudi, ki so direktni. Izjavila je tudi, da je z vsemi nekdanjimi sotekmovalci v dobrih odnosih in da vsem upa pogledati v oči.

 

Komentarjev 8
 • Bostjan Rakovec 00:27 04.junij 2022.

  Jerneja, boljš da se mal ugrizneš v jezik, se zamisliš sama nad sabo, pa se ti bo mogoće prikazala Marija. Tolk narcisoidnosti, kot jo ti premoreš, pa redko kdo. Sočustvujem z ljudmi ki morajo imeti opravka s tabo.

 • Svobodnež 16:52 03.junij 2022.

  Jerneja, tisti ki smo v Masteršefu videli tako tebe kot tvojo sestro Petro, smo si ustvarili dokaj jasno sliko. Petra je po mojem mnenju zelo v redu punca, česar pa zate v nobenem primeru ne bi mogel trditi. Svoj karakter ...prikaži več si kar lepo razkrila in ne more ti biti v ponos.

 • Avatar Mehičanka76
  Mehičanka76 14:24 03.junij 2022.

  No pa ima POP tv produkcijo svojih tračevskih novic. Verjetno so res sami sproduciralo vse tole s sestram.