Magazin > VIP
37958 ogledov

Našemu pevcu poplavilo hišo: Takšno je stanje po sanaciji

Dejan Krajnc hiša instagram
“Še dobro smo jo odnesli,” je povedal.

Pretekli konec tedna smo pisali o tem, da je našemu pevcu Dejanu Krajncu hudo poplavilo hišo v Laškem. Voda je segala do višine enega metra. Dejan je bil gost na dobrodelnem maratonu na Radiu 1, kjer je povedal, da stanuje tik ob Savinji, da je zelo široka in da je v času festivala Pivo in cvetje bilo notri le z vzorec vode, potem pa je sunkovito narasla. Savinja jim je poplavila že v 90. letih, a nikoli tako hudo kot sedaj. 

“Srečo smo imeli, da to niso bili bivalni prostori in da smo imeli čas vse izprazniti, da smo potem samo gledali, kako voda teče v garažo. Hvala mamici, atiju in prijateljem, ki so pomagali, ker sem bil jaz v času poplave dejansko zadržan na letališču v Ljubljani in ker so bile ceste zaprte, sem se domov lahko vrnil šele naslednji dan.”

Dodal je: “Mi smo jo kar dobro odnesli. Omare so pač za v smeti, vse vredno smo pa imeli čas odmakniti. Vse smo očistili z močnimi sunki vode in zdaj čakamo, da razvlažilniki naredijo svoje. Hiša nikoli več ni ista, ni tako suha, zato je potrebno hišo na 2,3 leta prebeliti."

Dejan Krajnc | Avtor: Saša Despot Dejan Krajnc Saša Despot

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Pierre 14:35 11.avgust 2023.

    Baje si je to ogabno čupo odžagal, ker je zgubu stavo....

  • Majazmaja 12:15 11.avgust 2023.

    Kaj je tole na glavi?! Penzl? In kdo je ta tip?

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:49 11.avgust 2023.

    A ta to izkorišča za svojo promocijo,bedno do amena