Magazin > VIP
25 ogledov

Na skrivaj izbrali novo miss Slovenije

Nives Orešnik, Miss Slovenije 2012
1/2
Mediaspeed.net
Včeraj je krono miss Slovenije 2012 po mnogih zapletih osvojila Nives Orešnik. Lepotno tekmovanje se je odvijalo na skrivaj in povsem nepričakovano.

Potem ko smo maja poročali, da lepotnega tekmovanja Miss Slovenije do nadaljnjega ne bo, smo včeraj skrivnostno dobili novo misico. Krono najlepše je osvojila Nives Orešnik.

O izboru, ki se je odvil povsem nepričakovano in brez prisotnosti medijev, smo povprašali Evo Repič, direktorico agencije IdejaIdeja, ki je bila še pred dvema tednoma lastnica licence za izbor. "Po temeljitem premisleku smo se odločili, da licenco vrnemo, to smo storili pred dvema tednoma," nam je pojasnila Repičeva in dodala, da ji je lastnica licence svetovnega izbora Julie Morley sporočila, da bodo poiskali nekoga drugega, ki bi pri nas organiziral tekmovanje.

In tako so našli Igorja Šajna, lastnika modne agencije Queen, ki je skupaj z ženo Jelko v zadnjem trenutku organiziral kasting in izbor. "Mi smo se odločili, da projekt prevzamemo skupaj z AMC Studiem, ki se ukvarja z organizacijo prireditev. Gospa Morley nas je prosila, ali bi mi prevzeli licenco, saj ni hotela, da bi Slovenija že drugič ostala brez predstavnice na svetovnem izboru," nam je pojasnil gospod Šajn, glede hitro organiziranega izbora pa dodal: "Jaz sem gospe Morley pojasnil, da mi ne moremo izbora organizirati čez noč, potem pa smo pristali. Naredili smo zaključni kastnig in izbor, s čimer smo dokazali, da se to da narediti tudi v 14 dneh."

Več o novi misici in o novem lastniku licence bo znano v sredo, ko bo gospod Šajn vse pojasnil na tiskovni konferenci.

Komentarjev 1
  • 1111 13:43 02.julij 2012.

    ...swing party miss SLO...hahahahaha...