Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Natalija še čaka odgovor RTV

Natalija Verboten Bumerang
Se Natalija Verboten vrača na televizijske zaslone?

Po govoricah, da se Natalija Verboten kot voditeljica vrača na RTV, njen soprog in poslovni partner Dejan Bojić potrjuje, da so se na razpis res prijavili: "RTV Slovenija nismo ponudili oddaje, pač pa smo bili povabljeni na razpis, na katerega smo se tudi prijavili, a še do danes nismo dobili odgovora, zato ne moremo ničesar potrditi, saj niti sami ne vemo, v kateri fazi smo. Če bi vedeli, bi vam povedali, da so stvari blizu realizacije, vendar te informacije nimamo." Bojić pravi, da z Natalijo koncept za televizijsko oddajo že dlje ponujata različnim televizijam, dogovarjala naj bi se tudi s Pop TV. "Naše podjetje ima že nekaj časa koncept za oddajo, ki jo ponujamo televizijam, vendar se nam za zdaj nikjer ni uspelo poslovno najti. Gre za zabavno družinsko oddajo, ki bi jo vodila tudi Natalija. Oddaja je mešanica vseh najboljših oddaj zadnjih 20 let," dodaja Bojić.

Natalija in Bojan, ki se v svojem podjetju Bumerang ukvarjata z različnimi glasbenimi dejavnostmi,  sta vajena trdega dela in bosta tudi oddajo znala umestiti v svoj že tako natrpan urnik. "Ni problema, s tem se ukvarjamo; če ne bi mogla uskladiti, niti ne bi imela tega podjetja. V takih časih smo, da je treba delati," pravi Dejan in dodaja, da se sam ne bo preizkušal pred kamerami: "Ne, za to nimam časa in tudi rodil se nisem s tem namenom, da bi mi to odgovarjalo. Sem raje aktiven iz ozadja."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.