Magazin > VIP
230 ogledov

Natalija se še vedno toži z RTV

Dejan Bojić Natalija Verboten mediaspeed
Sodba v primeru kraje avtorskih pravic, ki sta jo zoper RTV vložila Natalija in Dejan Bojič leta 2013, še ni pravnomočna.

"Okrožno sodišče v Ljubljani je ugodilo tožbenem zahtevku Natalije Bojič po temelju, kar pomeni, da je ugotovilo, da je RTV kršil avtorske pravice tožnikov. Ker je RTV vložil pritožbo, o kateri pa Višje sodišče v Ljubljani še ni odločilo, sodba še ni pravnomočna," nam je pojasnil odvetnik Franci Matoz, ki zastopa zakonca Bojič. 

Zakonca Bojič sta se leta 2013 prijavila na nacionalkin razpis za narodnozabavno oddajo. Matoz nam je takrat pojasnil, da sta zakonca na razpis poslala koncept oddaje, ki sta jo poimenovala Hit Parada. "Poleti sta bila obveščena, da niso izbrali nikogar. Kasneje je RTV Slovenija začela predvajati oddajo Slovenski pozdrav, ki tako v uvodniku kot v celotnem konceptu izpeljana identično po zamisli Natalije in Dejana. V tem primeru gre seveda za kršitev avtorskih pravic in izgubo dohodka iz tega naslova," je takrat povedal odvetnik.  

Komentarjev 2
  • izRODEk 20:48 20.marec 2016.

    Prostitutka in zvodnik? Še en, ki bi brez nje traktor vozil po njivi? Čakaj, kje sem to že videl? A ja... "ne ni res, zdaj vem, da to ni res..." :DŠkoda. Natalija (ali ona druga iz oklepaja :D), fejst punca si (bila).

  • Francesco Sinibaldi 14:32 20.marec 2016.

    Sweetness and virtue.Sweet and tenderdelight, I seeyour profilewalking alonewhere a candourreturns and thewind's intuitionappears neara shade...Francesco Sinibaldi