Magazin > VIP
5799 ogledov

Nataša Gorenc: "Podoživljam njegove zadnje besede“

Nataša Gorenc Planet TV
Bolečina, ki je prepletena s hvaležnostjo.

Fitnes trenerka Nataša Gorenc, znana iz šova The Biggest Loser, se je na družbenem omrežju spomnila na svojega očeta in kaj jo je ta naučil. Pravi, da je zadnje čase v zraku neka žalost, tudi zaradi žalostnih zgodb, ki so se nedavno zgodile, in ker smo se vsi začeli zavedati, da se je svet za vse čase spremenil. 

"Sama v tem obdobju podoživljam, kako je eno leto nazaj naš ati odšel za vedno … Podoživljam njegovo borbo ves čas bolezni, njegove zadnje besede, njegov humor in dostojanstvo tudi na smrtni postelji, ko mu je kri zalivala telo, njegov zadnji stisk roke … in nenazadnje … za vedno … njegov zadnji vdih … in izdih. Čutim žalost, a še bolj kot to, čutim hvaležnost! Hvaležnost, da je bil moj fotr "one of a kind" in da smo lahko bili ob njem … in mu po svojih močeh lajšali trpljenje … da je odšel v domačem okolju, obkrožen s svojimi najbližjimi … Vem, da marsikdo nima te možnosti v teh časih in se mi zanje trga srce,“ je zapisala Nataša, ki je prepričana, da energija nikoli ne umre. Sedaj se vse pogosteje na stresne situacije odzove tako, kot se je nekoč njen oče. "Ne konfrontiram, se umaknem, in samo zamahnem z roko … Poskušam delovati večkrat iz ljubezni in manjkrat iz ega.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Gorenc (@gymbynatasa)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.