Magazin > VIP
46 ogledov

Navdih za ime hčerke dobila na Hvaru

Beyoncé FameFlynet
Pevka Beyoncé je na svoji spletni strani razkrila, da je navdih za ime svoje hčerke dobila med obiskom hrvaškega otoka Hvar.

"Ko smo se sprehajali po Hvaru, sem opazila prečudovito modro drevo. Mislim, da se mu reče modri bršljan. To bi bilo popolno ime." Tako je mala Blue Ivy dobila svoje ime, je pred nekaj dnevi na svoji spletni strani razkrila Beyoncé. Pevko so očitno zelo prevzeli plodovi bršljana, ki so modro zelene barve, v obliki borovnice in velikosti zrna graha.

Skrivnost okrog imena Blue Ivy je tako rešena, saj se je vse od njenega rojstva ugibalo, kje sta slavna starša dobila navdih. Med drugim se je govorilo, da sta se zvezdnika za ime Ivy odločila zaradi števila 4 (z rimsko IV), ki je za oba zelo pomembno. Pevka se je rodila 4. septembra, Jay-Z 4. decembra, poročila sta se 4. aprila, oba imata štiri enake tatuje na prstancu in naslov Beyoncéjinega zadnjega albuma je 4.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.