Magazin > VIP
44703 ogledov

Ne boste verjeli, kaj je policija našla v domu pokojnega zvezdnika

Aaron Carter Profimedia
Na dan prihajajo šokantne podrobnosti o njegovi odvisnosti.

Le tri dni preden je truplo 34-letnega Aarona Carterja odkrila hišna pomočnica, naj bi anonimna klicateljica poklicala številko za nujne primere. Policijo naj bi opozorila na Carterjevo odvisnost od drog ter omenila, da med drugim vdihuje stisnjen zrak ter da je to počel celo noč. Nenadna smrt Aarona je močno prizadela Melanie. Več o tem si lahko preberete TUKAJ. Vzrok za pevčevo smrt sicer še ni pojasnjen, a objavljeni zvočni posnetek na TikToku in nova poročila s kraja dogodka počasi razkrivajo, kaj bi lahko bil razlog za pevčevo prezgodnjo smrt. 

Viri organov kazenskega pregona so za TMZ povedali, da je bilo v Aaronovi kopalnici in spalnici več pločevink stisnjenega zraka, pa tudi tablete na recept. Ni sicer še jasno, kaj je povzročilo, da se je utopil v kadi, a vse bolj kaže, da je za smrt kriva zloraba tablet ter vdihavanje stisnjenega zraka.

Zrak v pločevinkah vsebuje stisnjen plin v pločevinki, ki se razprši po tipkovnicah in v elektronskih napravah, da odstrani ostanke nečistoč in prah. Skrb vzbujajoče je, da vse več ljudi zlorablja te izdelke za inhaliranje zaradi psihoaktivnih učinkov, ki jih lahko le-ti povzročijo. Inhaliranje tovrstnih izdelkov lahko kaj hitro privede do nenadne smrti zaradi motnje srčnega ritma. Zaradi lahke dostopnosti teh izdelkov po njih posegajo tudi mlajši.

Pevca so nazadnje videli živega ob 2. uri zjutraj v petek 4. novembra. V soboto 5. novembra zjutraj je hišna pomočnica odšla do njegove spalnice, da bi videla, ali želi kavo. Ker je slišala psa, kako laja, je odprla vrata spalnice in našla truplo preminulega pevca. Glede na videz in vonj trupla, naj bi pevec preminil že pred časom.

TMZ je še objavil, da je Urad mrliškega oglednika okrožja L. A. trenutno odložil ugotavljanje vzroka Aaronove smrti, dokler ne bodo znani vsi rezultati toksikologije. To lahko namreč traja tudi več mesecev. Policija jim je še povedala, da niso našli nobenega poslovilnega pisma in da ni bilo nobenih znakov zlorabe.

 

 

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:58 08.november 2022.

    Ja madona no, kaj vse se do še uporabilo za zadevat. Grozno!