Magazin > VIP
78 ogledov

Neisha našla način za sproščanje jeze

Neisha Igor Štefančič
Naša priljubljena pevka Neisha je svoji športni aktivnosti dodala še eno disciplino, kikboks.

Potem ko se je odločila za intenzivno hujšanje in predajo vadbi, je Neisha postala zagrizena športnica. "Redno hodim na fitnes in plavanje, delam veliko vaj za kolena, in ker je fitnes precej enostransko usmerjena vadba, se mi zdi dobro, da poskrbiš tudi za kondicijo. Potem me je zamikala disciplina, s katero bi se naučila novih tehnik in pri kateri bi delale druge mišice. Kikboks se mi zdi fajn odkritje, sploh za dekleta, saj razvije moč, trebušne mišice in koncentracijo," je razložila pevka, ki je nad vadbo navdušena.

Kikboks trenira že dva meseca, nad tem pa jo je navdušila prijateljica Anita. Vadi v skupini z več dekleti, katerih cilj je preoblikovati postavo in ne učenje veščin za pretepanje, v šali pove pevka. "Me boksamo za svojo rit in ne za to, da se bomo teple (smeh). Za tepst' imamo raje fajn fante zraven (smeh)."

Čeprav je ta vadba odličen način sproščanja jeze, Neisha pri tem ne misli na nikogar, ki jo živcira. "Za to ni časa, saj moraš razmišljati o tem, kako moraš stati, kako obrniti roko ... Misliti je treba na sam trenutek. Ravno ta osredotočenost, ki ti jo dajo borilne veščine, je super," je še razložila glasbenica in dodala: "Je pa samo udarjanje in princip vadbe tak, da je zelo antidepresiven in jezo daš lahko ven na najbolj koristen način, ki se potem pozna na trebušnih mišicah in na riti (smeh)."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.