Magazin > VIP
44012 ogledov

Nekaj se je zgodilo: Kate do Williama hladna in neprijazna

kate middleton, princ william Profimedia
Valižanska princesa se je spremenila.

kate middleton, princ William | Avtor: Profimedia Profimedia
Zadnji meseci so bili za britansko kraljevo družino težki. Kraljica Elizabeta II. je umrla septembra, nato je na Netflixu luč sveta ugledala dokumentarna serija zakoncev Sussex, januarja pa je izšla še Harryjeva biografija, ki je slabo luč vrgla tudi na Williama in Kate. Kakšne posledice sta občutila zaradi knjige, lahko preberete TUKAJ.

Kate so zadnji meseci spremenili, ugotavlja strokovnjak za telesno govorico Darren Stanton. To se je pokazalo tudi med nedavnim obiskom cerkve Dedworth Green Baptist Church, kjer sta pomagala pri pakiranju hrane za socialno ogrožene ljudi. Kate je bila do moža hladna, meni vir, saj je stopila iz avta in takoj zakorakala do čakajočih, medtem ko ji je bodoči kralj lahko le sledil.

"Ko je par stopil iz avtomobila, sem opazil, da Kate ni iskala Williama. To ne pomeni, da je ni zanimal, ampak da je zelo prepričana vase. Če bi video primerjali s posnetki, starimi dve ali tri leta, se je, kar se samozavesti tiče, zelo spremenila," pravi Stanton. 

Njene geste so bile "dominantne" tudi v notranjosti cerkve. "Bila je zelo odprta," meni Stanton, ki je opazil tudi, da Kate zelo pogosto nosi rdečo barvo, ko želi delovati bolj samozavestno in dinamično.

Tudi William se je spremenil, odkar nosi naziv valižanskega princa. "Izžareva drugačno raven samozavesti, kar se kaže na njegovi hoji, splošni drži in drži rok."

 

Komentarjev 3
  • optimist11 10:33 31.januar 2023.

    Avtor, ti si budala da pišeš take članke, jaz pa še večja , da odpiram tvoje umostvore. Zadnjič!!!