Magazin > VIP
52799 ogledov

Nekdanjo voditeljico Popa označila za "čunko", sedaj znana Slovenka vrača udarec

alenka kesar Facebook
Ne bo več tiho.

Nekdanja voditeljica na POP TV, avtorica in strokovnjakinja za marketing, Alenka Kesar, je pred nekaj dnevi srečala znanko, ki se je čutila poklicano, da ji pove, da se je zredila. Alenka ji je odgovorila, da se je zredila zato, ker njen soprog ljubi obline. "Moj zapis je povzelo nekaj spletnih medijev, dva sta ga delila na svojih FB profilih. Pod njimi se je usulo komentarjev, večinoma pozitivnih in naklonjenih, tistih, ki so razumeli poanto mojega pisanja, ki so se dobronamerno nasmehnili mojemu odzivu na znankine besede. Tem posebej hvala za prijazno podporo in duhovite misli, ki so me nasmejale. In potem se je našlo nekaj tistih, ki so žalili brez sramu. Pričakovano. A me tokrat njihove besede niso pustile pri miru," pravi Kesar.

Čeprav je bolj zdravo zamahniti z roko in ostre besede spregledati, tega Alenka tokrat ne more. "Ne morem. Ne tokrat. Ker gre za tako pomembno temo. Za kilograme. Ženske kilograme. Ki so zlahka tarča posmeha, nesramnih, vulgarnih kritih. Ki so dobile nalepko, da je dovoljeno ženski napisati, da se je zredila kot prasica in ostati živ. Ker pridoljeni kilogrami na ženski zvenijo kot: udari po meni, poglej me, dovolila sem se zrediti, dovolila sem si imeti obilnejšo postavo v svetu, ki tega ne dovoljuje, kjer je to slabšalno, kjer je to stvar posmeha. Poglej nas, vse ženske, ki smo po 50. letu pridobile nekaj kilogramov, kako moramo gledati v tla in se sramovati, ker smo se zapustile. Ne bom tiho. Zame, zate, za vse nas. Ki gremo skozi življenje in nastavljamo obraz javnosti, da pridemo blizu s svojimi razmišljanji, s svojo podporo. Ne bom tiho!" Alenka je zato "v opomin, da je v tem norem, podivjanem svetu res vse dovoljeno, res vse dopuščeno", objavila najbolj vulgarne komentarje. Pa ne le to - objavila je tudi imena ljudi, ki so se spustili na tako nizek nivo. 

Komentarjev 2
  • rd2dmk2 10:07 15.december 2022.

    jest verjamem da ima mož rajši obline. jest tudi. če sem iskren zelo velike obline na kakšnem stegnu i visi s stopa pršutarne. ostalo pa je tako. glih ribeženka ne maram da me oguli ampak , kakšni nislki konj me ...prikaži več pa še lahk zaduši, po pomoti. priznam da nisem ckarli chaplin ampak kamot sedim na enem stolu. tiste, ki pa morajo , na avionu kupit 2 karti , pa se izgovarjajo s tem in onim pa naj se. saj se samo sami sebi. nam pa je jasno. je hudič ko vidiš svoje prste na nogi samo preko televizije.

  • Avatar pantani
    pantani 09:45 15.december 2022.

    Ma gonte se u tri krasne stemi "znanimi", ki to sploh niso,da o člankih sploh ne zgubljam besed!!!