Magazin > VIP
8540 ogledov

Naši voditeljici rekla, da se je zredila, tako jo je "zabila" nazaj

Alenka Kesar, Kamenko Kesar Osebni arhiv
Upamo, da jo bo to izučilo, da bo odslej bolj vljudna ...

Dolgoletna voditeljica priljubljene rubrike Vizita na Pop TV, danes uspešna pisateljica Alenka Kesar je objavila resnično, a žalostno zgodbo o tem, kako smo ženska ženski najhujši "sovražnik", ki pa jo je obrnila sebi v prid. 

"Pred časom na ulici srečam znanko. Veselo se pozdraviva, izmenjava prijaznostne besede glede družine, službe, hitro vrtečega se sveta. Ko sva se že hoteli posloviti, se zarotniško skloni k meni in s pritajenim glasom reče: 'Malo si se pa zredila, a ne?' Začutim zbodljaj v želodcu. Že čutim, kako se prebuja moja človeško naravnana, prijazna Alenka, ki bi rada pojasnila. Že čutim, da oblikujem stavke v stilu: Da, vem ... v menopavzi sem, pa tako zelo sladkosneda, pa ne gibam dovolj in vem ja, za zdravje to ni pametno, ni dobro.A v tistem začutim neki drugi impulz, začutim moč iz srca, začutim, da nisem dolžna razlagati, nisem dolžna pojasnjevati, nikomur nisem dolžna odgovorov. Morda le takšnega, kot sem ji ga dala," je Alenka zapisala na družbenih omrežjih.

Zaupala je tudi, kako dobro se je znašla in znanko verjetno pustila odprtih ust: "Tudi sama sem zarotniško stopila k njej, znižala jakost glasu in ji na uho zašepetala: 'Moj mož obožuje obline. Kar nekaj let sem morala tako dobro jesti, da sem pridobila te bohotne obline, ob katerih se mu kar meša. In zdaj sva oba tako srečna: jaz, ker lahko jem, karkoli želim in mož, ki ima svojo, še bolj seksi, ženo.' Nisem čakala njenega odziva. Prešerno sem jo objela, ji zaželela vse dobro in šla."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alenka Kesar (@alenka_kesar)

Komentarjev 3
  • Jernej65 10:32 12.december 2022.

    Če bi bilo to res, kar ji je rekla nazaj, to ne bi bil zanjo zbodljaj temveč kompliment. Zanimivo, ko človek hoče sebe nekaj prepričati, globoko v duši pa veš, da to ni res.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 10:07 12.december 2022.

    Pametna punca, tale Alenka!

Sorodne novice