Magazin > VIP
85928 ogledov

Naša priljubljena voditeljica se želi vrniti na TV zaslone

Alenka Kesar Mediaspeed
17 let je bila stalnica TV zaslonov in slovo jo je tako zelo bolelo, da je šele danes pripravljena na nove televizijske priložnosti …

Alenko Kesar (nekoč Mirt Iskra) so gledalci dolga leta spremljali v rubriki Vizita, ki je na Pop TV še danes del oddaje 24 ur. Alenka je za Marketing magazin povedala, da še nekaj let po odhodu s televizije ni bila pripravljena prisluhniti ponudbam drugih televizijskih hiš. "Šele zdaj čutim, da bi znova lahko sedla pred kamere. A v tej smeri nisem še nič naredila. Menim pa, da sem zdaj ravno prav stara, ravno prav izkušena in da imam ravno prav povedati gledalcem. (smeh)," je priznala za omenjen medij.

Alenka ne skriva, da jo je takrat slovo od Vizite zelo prizadelo, kar je opisala tudi v svoji novi knjižni uspešnici Druga žena. "Potrebovala sem nekaj časa, da prediham svojo televizijsko pot. Takoj, ko sem se poslovila od Vizite, sem dobila dve ponudbi, čez nekaj mesecev še eno. Dvakrat je šlo za ustvarjanje podobne rubrike kot je Vizita, enkrat za vodenje pogovorne oddaje v živo.Takrat enostavno nisem bila pripravljena začeti "znova". Zdaj vem, da sem morala Vizito in Pop tv preboleti. Iti čez, po domače," je povedala za zurnal24.si in dodala, da se glede žanra ne omejuje: "Zdaj se vse večkrat zalotim, da razmišljam o televiziji, predvsem o vodenju pogovornih oddaj, jutranjega programa ali celo kakšnega resničnostnega šova. Skratka: pripravljena sem!"

Komentarjev 6
  • rierieneed 05:04 13.januar 2021.

    www︎.︎Domeser︆.︆com - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

  • paschtexthat 05:11 12.januar 2021.

    www︎.︎Domeser︆.︆com - odličen projekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

  • Majazmaja 09:30 11.januar 2021.

    A je ugotovila, da biti houswife in objavljati bedarije iz vsakdanjega življenja ne prinaša (več) dovolj denarja? Te zadeve so se močno razpasle in morda nek voajer to spremlja nekaj tednov do največ nekaj mesecev, potem pa najde druge, zanj ...prikaži več morda bolj zanimive ljudi.

Sorodne novice