Magazin > VIP
24899 ogledov

Naša nekdanja voditeljica: Šla sem po nož, odločena, da bom ubranila sebe in družino

Alenka Kesar Mediaspeed
Občutek varnosti se tudi po desetih letih ni vrnil.

Nekdanja voditeljica Vizite na Pop TV, Alenka Kesar, žena marketinškega strokovnjaka Kamenka Kesarja, ki je napisal knjižno uspešnico Žena ima vedno prav, je v kolumni za oktobrsko številko revije Obrazi razkrila težave, ki jih je imela z zalezovalcem. 

"'Najprej mi je pošiljal e-pošto, da sem mu všeč, da me rad gleda in da bi rad z menoj …' Utihnila sem. 'Kar povejte,' mi je rekel policist. 'Da bi rad seksal z menoj.' 'Ali ste mu kdaj odgovorili?' 'Ne, nikoli. Potem mi je poslal e-pošto, v kateri je bila moja fotografija, ko grem po stopnicah s POP TV, pa fotografija mojih dveh hčerk in znova jaz, kako sedem v avto … Spodaj je pisalo, če ne boš moja, ti bo žal.',“ se pogovora s policijo spominja Alenka. Policija je moškega našla. Alenki so razložili, da ji ne more škoditi, saj kot invalid sam ne more od doma, posnetke pa je naredil njegov prijatelj. 

Alenka Kesar, Kamenko Kesar Magazin Znana voditeljica prvih pet let v razmerju "scala kri"
Čez pet let so se spet začele težave. Nekdo je vrata stanovanjskega bloka, v katerem je živela Alenka, popisal z njenim imenom in vulgarnimi izjavami. Policija ji je razložila, da ji ne morejo pomagati …

Pol leta po zadnjem dogodku pa je sredi noči pozvonilo na vratih. Poklicala je policijo, medtem ko je neznan moški pred njenimi vrati ponavljal njeno ime. "Stekla sem v kuhinjo in pograbila največji nož, odločena, da bom ubranila sebe in družino,“ pravi Alenka. Policija neznanca ni nikoli našla, Alenka pa se je odločila za selitev. Pravi, da se njen občutek varnosti še vedno ni vrnil, čeprav je od dogodka minilo že 10 let.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.