Magazin > VIP
10155 ogledov

Mož naše znane voditeljice razkril, koliko sta se ljubila na poročno noč!

Alenka Kesar, Kamenko Kesar Ana Kovač
Kako pa je bila videti vaša poročna noč?

Znana voditeljica Alenka Kesar, ki je nekoč na Pop TV vodila priljubljeno rubriko Vizita, in njen mož, marketinški strokovnjak in pisatelj Kamenko Kesar, sta s svojimi zakonskimi prigodami že nekaj časa zaslužna za smeh Slovencev in Slovenk, saj jih redno delita vsak na svojem blogu. Kamenko pa je to poletje izdal knjižno uspešnico, prodal je namreč že več kot 1500 izvodov, Žena ima vedno prav, ki je zbirka njunih zabavnih zakonskih dogodivščin.

Kamenko v knjigi razkriva marsikatero intimno podrobnost, tudi take, ki prihajajo naravnost iz njune spalnice. Tako je v knjigi Žena ima vedno prav med drugim opisal, kako je bila videti njuna prva poročna noč. 

"Možek, a greva gor? Prikimal sem. Čakalo naju je še zadnje sladko dejanje čudovite in nepozabne poroke. Poslovila sva se od prijateljev in se odpravila v hotelsko sobo. Na hitro sva skočila pod tuš in se vrgla v posteljo. Tri ure kasneje sva s podočnjaki do gležnjev stala v zajtrkovalnici. 'Stari, naporna noč, ane, hehe,“ sem ga slišal reči, „Upam, da je bilo divje,“se je še namuznil in odvihral proti kavi. Sam pri sebi sem se nasmehnil. Res je bilo divje. Tisto noč sva počela marsikaj. Razen tistega. Nisva zmogla."

Presenečeni? Glede na to, da med zakoncema iskre švigajo na polno!

Alenka Kesar, Kamenko Kesar | Avtor: Ana Kovač Ana Kovač

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice